ΣΤΗΛΕΣ

Πληρώνει 100 ευρώ τη φανέλα ο Βαλντές

Πληρώνει 100 ευρώ τη φανέλα ο Βαλντές

Ο Βίκτορ Βαλντές βρήκε στη Σταντάρ Λιέγης το χρόνο συμμετοχής που του έλειπε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως είναι υποχρεωμένος να μπαίνει σε κάποια... έξτρα έξοδα.

Το διάστημα της παραμονής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν εφιαλτικό για τον Βίκτορ Βαλντές καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει ποτέ την εμπιστοσύνη του Λουίς Φαν Χάαλ, με τη Σταντάρ Λιέγης να εμφανίζεται πάντως ως "μάννα εξ ουρανού" και να τον αποκτάει με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες.

Πλέον, ο Καταλανός κίπερ έχει το χρόνο συμμετοχής που επιζητούσε καθώς είναι βασικός στη νέα του ομάδα ενώ ο σεβασμός για αυτόν φαίνεται από το γεγονός ότι στο φινάλε και των 3 αγώνων του στην Jupiler Pro League οι αντίπαλοι γκολκίπερ του ζητούν να ανταλλάξουν φανέλα.

Πληρώνει 100 ευρώ τη φανέλα ο Βαλντές

Άλλο Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλο Σταντάρ Λιέγης για τον Βίκτορ Βαλντές...

Το γεγονός αυτό είναι εξαιρετικό όμως... κοστίζει στον Βαλντές, με τη Σταντάρ να του ζητάει χρήματα προκειμένου να προμηθεύεται νέες φανέλες και τον ίδιο να έχει δώσει μέχρι στιγμής 300 ευρώ, δηλαδή 100 ευρώ για κάθε φανέλα που χαρίζει -τιμής ένεκεν- με αντίπαλο γκολκίπερ...

Σημειώνεται πως η αξίωση της διοίκησης της Σταντάρ (δεν βρίσκεται και σε... ανθηρή οικονομική κατάσταση) πηγάζει από τον υπάρχοντα εσωτερικό κανονισμό, με την ομάδα να δικαιούται συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων από την πλευρά του χορηγού και από εκεί και πέρα να επιβαρύνεται για "έξτρα" υποχρεώσεις που προκύπτουν μεσούσης της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ