ΣΤΗΛΕΣ

Πήρε το "9" γιατί σκόραρε στην Ελλάδα στις 9/9/09!

1-1 90'
1-1 90' ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μολδαβός επιθετικός, Βαλέριου Άντρονιτς, εξήγησε πώς ένα ματς απέναντι στην Εθνική Ελλάδας και μια αλληλουχία συμπτώσεων γύρω από το "9", τον έκαναν να διαλέξει για πάντα αυτόν τον αριθμό. (video)

Το ημερολόγιο έδειχνε 9 Σεπτέμβρη του 2009 και η Εθνική Ελλάδας δοκιμαζόταν στο Τσισινάου από την αντίστοιχη της Μολδαβίας για το δεύτερο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010.

Η Εθνική προηγήθηκε με τον Φάνη Γκέκα στο 33ο λεπτό, αλλά οι Μολδαβοί "έσωσαν" το βαθμό με το γκολ του Βαλέριου Άντρονιτς στο 90ό λεπτό. Μιλώντας στη γαλλική ιστοσελίδα, "footballski.fr", ο 34χρονος σήμερα επιθετικός της Ακαντέμια Τσισινάου εξήγησε πώς τον "σημάδεψε" εκείνη η αναμέτρηση.

"Παίζαμε απέναντι στην εθνική Ελλάδας σε ματς προκριματικών του Μουντιάλ του 2010. Από το 33ο λεπτό βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. Αλλά, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες στη συνέχεια. Τώρα θα ακούσετε το πιο σημαντικό. Το ματς ήταν στις 9/9/2009. Μπήκα στο 79ο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο, με το νούμερο 9 στη φανέλα και σκόραρα στο 90ό λεπτό. Ήταν η μαγεία του αριθμού, τον οποίον διάλεξα να φορώ σε όλη μου την καριέρα", υποστήριξε ο Άντρονιτς.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ