ΣΤΗΛΕΣ

PHOTO: Ο Καντονά έγινε Νεϊμάρ με μακαρόνια στο κεφάλι

Brazil's Neymar reacts after failing to score during the group E match between Brazil and Switzerland at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena in Rostov-on-Don, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Νεϊμάρ AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε με νέο look στο μαλλί του στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Ελβετία και ο Ερίκ Καντονά τον τρόλαρε με απίθανο τρόπο, βάζοντας μακαρόνια στο κεφάλι του για να... μιμηθεί ή για να "τρολάρει" τον σταρ της Παρί. (PHOTO)

Την Κυριακή (17/6) η Βραζιλία τέθηκε αντιμέτωπη με την Ελβετία, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Νεϊμάρ, το μεγάλο αστέρι της Σελεσάο, εμφανίστηκε με νέο στυλ στο μαλλί του, το οποίο προκάλεσε πολλά σχόλια.

Μία μέρα μετά το 1-1 στο Ροστόφ, ο Ερίκ Καντονά τρόλαρε τον Νεϊμάρ για το look με το οποίο εμφανίστηκε, αυτό το ξανθό μαλλί. Τι έκανε ο Γάλλος; Έβαλε μακαρόνια... al dente στο κεφάλι, κρατώντας στα χέρια μια φωτογραφία του Νεϊμάρ.

PHOTO: Ο Καντονά έγινε Νεϊμάρ με μακαρόνια στο κεφάλι

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ