ΣΤΗΛΕΣ

Πηγή έμπνευσης το γκολ του Μπλιντ!

Πηγή έμπνευσης το γκολ του Μπλιντ!

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ δεν έσωσε απλά την παρτίδα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το γκολ του κόντρα στη Γουέστ Μπρομ αλλά έδωσε και έμπνευση στα αγγλικά ΜΜΕ για... ευρηματικούς τίτλους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε μπροστά στο φάσμα μίας τρίτης ήττας στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της Premier League το βράδυ της Δευτέρας στο "Χόθορνς", όμως ο Ντάλεϊ Μπλιντ με το γκολ του στο 87' έγραψε το τελικό 2-2 και της χάρισε τον βαθμό.

Όπως ήταν λογικό ο συμπατριώτης του Λουίς Φαν Χάαλ φιγουράρει σε όλα τα σημερινά φύλλα των εφημερίδων στο Νησί, με τα αγγλικά μίντια να "παίζουν" πάρα πολύ με το επώνυμό του (Blind στα αγγλικά σημαίνει τυφλός) για να "σερβίρους" εντυπωσιακούς τίτλους στο αναγνωστικό κοινό τους.

Συγκεκριμένα η "Daily Express" έχει τίτλο στο οπισθύφυλλό της "Τυφλή πίστη για Γιουνάιτεντ" ("Blind faith for United'), τίτλο που χρησιμοποιεί και η "Telegraph" για το πρωτοσέλιδό της, την ώρα που η "Mirror" κυκλοφορεί στο οπισθόφυλό της με τίτλο "Τυφλός Πανικός" ("Blind Panic") ενώ η "Sun" έχει ακόμα πιο... παιχνιδιάρικο τίτλο: "Κρυφτό" ("Blinding").

Αυτή πάντως που κατάφερε να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο είναι η "Daily Star" η οποία εμπνευσμένη από το γκολ του Ντάλεϊ Μπλιντ έχει τίτλο το όνομά της με μία μικρή αλλαγή: "Daley Star".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ