ΣΤΗΛΕΣ

Πέτυχε δύο γκολ και έφυγε για το μαιευτήριο

Πέτυχε δύο γκολ και έφυγε για το μαιευτήριο

Ο Ryan Colclough πέτυχε δύο τέρματα στη νίκη της Γουίγκαν με 3-0 επί της Ντονκαστερ και έφυγε τρέχοντας για το μαιευτήριο αφού η γυναίκα γέννησε την ώρα του αγώνα.

Για αρκετό καιρό θα θυμάται την Τρίτη 21 Νοεμβρίου ο Ryan Colclough. Ο εξτρέμ της Γουίγκαν πέτυχε δύο τέρματα στη νίκη της ομάδας του με 3-0 επί την Ντονκαστερ, ωστόσο είχε ένα ακόμα λόγο για να είναι ευτυχισμένος.

Ο Ryan Colclough ξεκίνησε ως βασικός την αναμέτρηση και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας δέχτηκε ένα τηλεφώνημα στο οποίο τον ενημέρωσαν ότι είχε γίνει πατέρας για δεύτερη φορά. Όσο εκείνος αγωνιζόταν η γυναίκα του είχε φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο Colclough συνέχισε να αγωνίζεται και στο 58΄πέτυχε και δεύτερο τέρμα για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. Αμέσως μετά ο προπονητής του τον απέσυρε και εκείνος έφυγε κατευθείαν για το μαιευτήριο.

Όταν γράφουμε κατευθείαν το εννοούμε αφού όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί αγκάλιασε το νεογέννητο μωρό με... πλήρη ποδοσφαιρική αμφίεση!

Πέτυχε δύο γκολ και έφυγε για το μαιευτήριο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ