ΣΤΗΛΕΣ

Περίμεναν μάταια τον... Malaka οι Πρίντεζης - Σπανούλης!

Περίμεναν μάταια τον... Malaka οι Πρίντεζης - Σπανούλης!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Euroleague γυρίζει ένα νέο διαφημιστικό και οι Πρίντεζης, Σπανούλης μετά το φιλικό με την Καρσίγιακα έπειτα πήγαν στη Βαρκελώνη, αντικρίζοντας κάτι ανεπανάληπτο στο αεροδρόμιο!

Θα θέλαμε πολύ να γνωρίσουμε και εμείς αυτή την θεότητα. Δυστυχώς, δεν θα έχουμε την ευκαιρία. Διότι, κακά τα ψέματα, όλοι έχουμε "βαφτιστεί" έτσι κάποια στιγμή στη ζωή μας (πολλές φορές, για να είμαστε και ειλικρινείς...), όμως είναι άλλο πράγμα να το "κουβαλάς" μια ζωή.

Η Euroleague γυρίζει ένα νέο διαφημιστικό και οι Γιώργος Πρίντεζης και Βασίλης Σπανούλης πήγαν εκ μέρους του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη μετά το φιλικό με την Καρσίγιακα ( 86-67). Στο αεροδρόμιο με προορισμό την ισπανική πόλη και εκεί βρισκόταν ένας κύριος, ο οποίος περίμενε κάποιον με την επιγραφή στα χέρια του να γράφει: "Malaka".

Σιγά που θα το άφηναν να περάσει έτσι. Ειδικά ο Πρίντεζης "ψοφάει" για κάτι τέτοια και έκανε σχετικό ποστάρισμα στο Instagram με το... ντοκουμέντο. Θα ήθελε να γνωρίσει πολύ τον "Malaka", αλλά έπρεπε να πετάξει για Βαρκελώνη και δεν προλάβαινε. Μαζί του, δεν τον γνωρίσαμε και όλοι εμείς, προκειμένου να υποκλιθούμε στην αφεντιά του.

"Περιμέναμε κάνα 10λεπτο να υποδεχτούμε αυτόν τον υπέρτατο που ρχεται να τον γνωρίσουμε κι από κοντά ρε αδερφέ, αλλά δυστυχώς έπρεπε να φύγουμε με την #turkishairlineseuroleague", έγραψε ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, έχοντας δίπλα του τον V-Span και τον συμπαθητικό κύριο που περίμενε τον... Malaka.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ