ΣΤΗΛΕΣ

Παράλυτος παίζει FIFA με το στόμα

Παράλυτος παίζει FIFA με το στόμα

Ένας παράλυτος φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πλέον τη δυνατότητα να παίξει FIFA μέσω κονσόλας που κατασκεύασαν οι καλύτεροι φίλοι του.

Είναι από τις περιπτώσεις που η δύναμη της φιλίας αρκεί για να κάνει τη ζωή κάποιου πιο εύκολη. Ο Ουίλ Κλαρκ βρίσκεται εδώ και τρία χρόνια καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά από ατύχημα που είχε το 2012 σε αγώνες τριάθλου. Όντας παράλυτος πλέον, δεν έχει τη δυνατότητα να πηγαίνει συχνά στο γήπεδο, ούτε να παίξει το αγαπημένο του video game.

Οι φίλοι του όμως, ανέλαβαν δράση βοηθώντας τον να απολαύσει τις ώρες που θέλει να περάσει μπροστά από την τηλεόρασή του, παίζοντας FIFA. Πως; Δημιούργησαν το πρώτο τηλεχειριστήριο που λειτουργεί με... το στόμα!

" Μετά το ατύχημα που είχα, έπρεπε οι άλλοι να με βοηθούν να κάνω ό,τι θέλω. Δεν μπορούσα να κάνω το παραμικρό μόνος μου. Μου άρεσε η μαγειρική και τώρα πρέπει κάποιος άλλος να μαγειρέψει για να φάω", αναφέρει ο ίδιος στη Daily Mail, συμπληρώνοντας πως " υπήρχαν κάποια πράγματα που ουδέποτε πίστεψα πως θα είμαι σε θέση να κάνω. Όπως για παράδειγμα το να παίξω Playstation. Αυτή τη στιγμή έχω... αφοσιωθεί στο FIFA".

Πως είναι σε θέση όμως να παίξει πλέον; " Χρησιμοποιώ το πηγούνι μου για το ένα τηλεχειριστήριο, ενώ με τους ώμους μου πατάω τα κουμπιά που θέλω κάθε φορά", κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ