ΣΤΗΛΕΣ

"Πανικός" με τον "πρωτάρη" Ιουόμπι στα social media!

"Πανικός" με τον "πρωτάρη" Ιουόμπι στα social media!

Ο Άλεξ Ιουόμπι πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην Premier League στο πρώτο ματς που ξεκίνησε βασικός και γνώρισε την αποθέωση από τον θείο του Τζέι-Τζέι Οκότσα και όχι μόνο!

Ο Αρσέν Βενγκέρ άφησε στον πάγκο τους Ζιρού και Γουόλκοτ και προτίμησε να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Άλεξ Ιουόμπι απέναντι στην Έβερτον, με τον 19χρονο επιθετικό να τον δικαιώνει απόλυτα στο ντεμπούτο του ως βασικός στην Premier League.

Και αυτό γιατί στο 42ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε μία πολύ ωραία μπαλιά του Μπεγερίν και αφού ξεχύθηκε στον κενό χώρο, μπήκε στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, όπου παρά την πίεση του Φούνες Μόρι πλάσαρε εύστοχα τον Ρόμπλες και διαμόρφωσε το 2-0 για τους Λονδρέζους που έμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

"Πανικός" με τον "πρωτάρη" Ιουόμπι στα social media!

Αυτό ήταν το πρώτο επίσημο γκολ στην καριέρα του Ιουόμπι, με τον νεαρό φορ να γνωρίζει την αποθέωση μέσω των social media και μάλιστα αρκετοί ήταν εκείνοι που τον συνέκριναν με τους Γουόλκοτ και Στάριτζ, θεωρώντας πως είναι πολύ καλύτερός τους...

"Πολύ χαρούμενος που βλέπω τον Άλεξ Ιουόμπι στο υψηλό επίπεδο. Εντυπωσιασμένος από την μέχρι τώρα εμφάνισή του", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο θείος του και παλαίμαχος άσος Τζέι-Τζέι Οκότσα, ο οποίος μετά το πρώτο γκολ του ανιψιού έσπευσε να τον αποθεώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ