ΣΤΗΛΕΣ

Παίκτης του NCAA σε ρόλο "Χάνιμπαλ"

Παίκτης του NCAA σε ρόλο "Χάνιμπαλ"

Ο γκαρντ του Ρόουντ Άιλαντ, Τζάρβις Γκάρετ, αναγκάστηκε να φορέσει προστατευτική μάσκα μετά από έναν άσχημο τραυματισμό στο σαγόνι. Μόνο που το... πήγε σε άλλο επίπεδο, θυμίζοντας χαρακτήρα ταινίας θρίλερ!

Ο Τζάρβις Γκάρετ, παίκτης της ομάδας μπάσκετ του κολεγίου του Ρόουντ Άιλαντ, φόρεσε μάσκα λόγω τραυματισμού στο σαγόνι με το αποτέλεσμα όμως να θυμίζει τον Χάνιμπαλ Λέκτερ.

Στα τέλη του Ιανουαρίου ο Γκάρετ είχε σπάσει το σαγόνι του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του κολεγίου του με το Σεντ Τζόσεφ, με αποτέλεσμα να χάσει τον επόμενο αγώνα και να χρειάζεται να φοράει προστατευτική μάσκα.

Η μάσκα, όμως, που επέλεξε να φορέσει ο τελειόφοιτος του Ρόουντ Άιλαντ δεν μοιάζει σε τίποτα αυτές που έχουν φορέσει και άλλοι παίκτες στο παρελθόν, θυμίζοντας περισσότερο αυτή που φορούσε ο Χάνιμπαλ Λέκτερ στη γνωστή ταινία. Αυτό "προκάλεσε" τους φίλους της κολεγιακής ομάδας, οι οποίοι αποφάσισαν να φορέσουν τέτοιες μάσκες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η μάσκα δεν φαίνεται να επηρεάζει την απόδοση του Γκάρετ καθώς σε τρία παιχνίδια που έχει αναγκαστεί να τη φοράει έχει 18.7 πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ