ΣΤΗΛΕΣ

Παίκτης της Χρόνινχεν έδειξε τα γεννητικά όργανά του σε κάμερα

Παίκτης της Χρόνινχεν έδειξε τα γεννητικά όργανά του σε κάμερα
AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Ο διεθνής Νοτιοαφρικανός, Λαρς Φέλντβαϊκ, θα έρθει αντιμέτωπος με τη διοίκηση της Χρόνινχεν καθώς έδειξε τα γεννητικά όργανά του σε βίντεο που τραβούσε η κοπέλα του.

Ο ποδοσφαιριστής της Χρόνινχεν, Λαρς Φέλντβαϊκ, θα πρέπει να απολογηθεί στους ανθρώπους του ολλανδικού συλλόγου μετά το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο από την κοπέλα του.

Ειδικότερα, η σύντροφός του, Μόνικα Χέουζε, μια vlogger με πάνω από 400.000 συνδρομητές, βιντεοσκοπούσε για το κανάλι της στο YouTube, όταν ο 26χρονος σύντροφός της αποφάσισε να της κάνει πλάκα, εμφανιζόμενος γυμνός στην κάμερα και επιδεικνύοντας τα γεννητικά όργανά του.

Όσον αφορά την τιμωρία αυτής της κίνησης, ο Φέλντβαϊκ, ο οποίος έχει ήδη υποβιβαστεί στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου λόγω της άρνησής του να γίνει αλλαγή τον περασμένο Φεβρουάριο σε ένα ματς της ομάδας του, θα έχει να κάνει με χρηματικό πρόστιμο που θα του επιβάλλει η διοίκηση.

Ο τεχνικός διευθυντής της Χρόνινχεν, Χανς Νάιλαντ, δήλωσε για το περιστατικό: "είναι γελοίο για τον Λαρς να γίνεται θέμα στις εφημερίδες για τέτοιο λόγο. Είναι τόσο ενοχλητικό και συνάμα αχρείαστο αυτό που συνέβη. Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι παράδειγμα για τους άλλους. Ίσως λόγω της ηλικίας μου να μην μπορώ να καταλάβω εξ ολοκλήρου την έννοια "vlogging". Αλλά και πάλι είναι απαράδεκτο να εμφανίζεται έτσι σε τέτοια βίντεο. Μιλήσαμε ήδη μαζί του. Καταλαβαίνουμε ότι έγινε κατά τη διάρκεια προσωπικών στιγμών, αλλά θέλουμε οι ποδοσφαιριστές μας να είναι επαγγελματίες και εκτός αγωνιστικού χώρου".

Photo credits: AP Photo/Lefteris Pitarakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ