ΣΤΗΛΕΣ

Παίκτης της Σίτι χάρηκε για το γκολ του Μήτρογλου!

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

O Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στα γκολ με τη φανέλα της Μαρσέιγ ύστερα από 89 ημέρες και ο πρώην μπακ των Μασσαλών και νυν της Μάντσεστερ Σίτι, Μπενζαμέν Μεντί το πανηγύρισε μέσω twitter!

Ύστερα από 89 ημέρες "αφλογιστίας", ο Κώστας Μήτρογλου επέστρεψε στα γκολ με τη φανέλα της Μαρσέιγ. Ο Έλληνας επιθετικός, που έχει ακούσει πολλά κατά τη διάρκεια της σεζόν εξαιτίας της μέτριας απόδοσής του, πέρασε ως αλλαγή στο 69' και έξι λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 6-1 της ομάδας του.

Μάλιστα, λίγο μετά την επίτευξη του γκολ, ο πρώην μπακ των Μασσαλών και νυν της Μάντσεστερ Σίτι, Μπενζαμέν Μεντί έδειξε να χαίρεται ιδιαίτερα για την επιτυχία του Μήτρογλου, αφού έγραψε με κεφαλαία γράμματα το όνομα του 29χρονου φορ στο twitter.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μεντί ήταν ο μεγάλος άτυχος των "πολιτών" την εφετινή σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Νοέμβριο και τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Δείτε την ανάρτηση:

Παίκτης της Σίτι χάρηκε για το γκολ του Μήτρογλου!

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ