ΣΤΗΛΕΣ

Παίκτης της Πρέστον κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο ιρλανδικό λαχείο!

Παίκτης της Πρέστον κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο ιρλανδικό λαχείο!
© PA

Ξεχωριστές ήταν οι φετινές γιορτές για τον αμυντικό της Πρέστον, Κέβιν Ο' Κόνορ, καθώς ήταν ο υπερτυχερός του πρωτοχρονιάτικου λαχείου της Ιρλανδίας, κερδίζοντας 1.000.000 ευρώ.

Η τύχη χαμογέλασε στον αμυντικό της Πρέστον, Κέβιν Ο' Κόνορ, καθώς ήταν ο υπερτυχερός του πρωτοχρονιάτικου λαχείου της Ιρλανδίας. Ο 22χρονος μπακ είχε επισκεφθεί την οικογένειά του για τις γιορτές, με τον θείο του, Πίνταρ Μέρφι να του προσφέρει ως δώρο έναν λαχνό, τον οποίο αγόρασε απ' το τοπικό Super Market στις 14 Δεκεμβρίου.

"Ύστερα από αρκετό ψάξιμο, τους έστειλα με φωτογραφία τον αριθμό του λαχνού, όμως ποτέ δεν πίστευα πως θα ήμουν ο νικητής του 1.000.000 ευρώ. Είχαμε αγώνα με την Μίντλεσμπρο τη Δευτέρα το βράδυ, επομένως το άφησα πίσω μετά το σφύριγμα της έναρξης", δήλωσε ο Ιρλανός αμυντικός που έγινε πλουσιότερος κατά 1.000.000 ευρώ σε μία ημέρα, ενώ στη συνέχεια δεν θέλησε να αναφερθεί πώς θα διαχειριστεί τα χρήματα:

"Πρωταρχικός στόχος είναι να βοηθήσω την Πρέστον να μπει στα playoffs και να κυνηγήσει την άνοδο στην Premier League. Το πιο σημαντικό είναι πως έχω την οικογένεια στο πλευρό μου κι από κοινού θα αποφασίσουμε για τα επόμενα σχέδιά μας".

Η Πρέστον βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, τρεις λιγότερους απ' τη Λιντς, η οποία διεκδικεί τη συμμετοχή της στα playoffs. Τη φετινή σεζόν ο Ο' Κόνορ έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αγωνιζόμενος κυρίως ως αλλαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ