ΣΤΗΛΕΣ

Παίκτης της Μίλαν έγραψε "κλέφτες" πάνω σε τρόπαια της Γιουβέντους!

AC Milan's Andrea Bertolacci, left, is challenged by Juventus's Claudio Marchisio during the Italian Super Cup soccer match between Juventus and AC Milan, at the Al Sadd Sports Club in Doha, Qatar, Friday, Dec. 23, 2016. (AP Photo/Alexandra Panagiotidou)
AC Milan's Andrea Bertolacci, left, is challenged by Juventus's Claudio Marchisio during the Italian Super Cup soccer match between Juventus and AC Milan, at the Al Sadd Sports Club in Doha, Qatar, Friday, Dec. 23, 2016. (AP Photo/Alexandra Panagiotidou) AP

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", ένας απ' τους παίκτες της Μίλαν έγραψε με μαρκαδόρο πάνω σε δύο τρόπαια της Γιουβέντους τη λέξη "κλέφτες", ύστερα απ' το επεισοδιακό παιχνίδι των δύο ομάδων.

Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ της Γιουβέντους και της Μίλαν στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie A. Οι "ροσονέρι" κρατούσαν μέχρι το 95ο λεπτό τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Mατία Ντε Σίλιο μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1, χαρίζοντας μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Η απόφαση του Ντάβιντε Μάσα να υποδείξει την εσχάτη των ποινών προκάλεσε την αντίδραση των ποδοσφαιριστών της Μίλαν, οι οποίοι εξέφρασαν με έντονο τρόπο τα παράπονά τους.

Παίκτης της Μίλαν έγραψε "κλέφτες" πάνω σε τρόπαια της Γιουβέντους!

Μάλιστα, η " Gazzetta dello Sport" δίνει και μία άλλη διάσταση στην κόντρα των δύο ομάδων μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, ένας απ' τους παίκτες της Μίλαν έγραψε με μαρκαδόρο πάνω στα τρόπαια των πρωταθλημάτων των σεζόν 2004/05 και 2005/06 τη λέξη "κλέφτες"!

Η επιλογή, φυσικά, δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού πρόκειται για τους δύο τίτλους που κέρδισε η "Γιούβε" εν μέσω του περιβόητου σκανδάλου του "Calciopoli". Πέρα απ' τον βανδαλισμό των τροπαίων, στα αποδυτήρια βρέθηκε ένα σπασμένο σκαμνάκι, καθώς και αρκετοί βαμμένοι τοίχοι.

Photo Credits: AP Photo/Alexandra Panagiotidou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ