ΣΤΗΛΕΣ

Παίκτης έπεσε από τα 3.5 μέτρα λόγω του... FIFA

Παίκτης έπεσε από τα 3.5 μέτρα λόγω του... FIFA
EUROPICS[CEN] AGENCY ACCEPTS NO LIABILITY FOR ANY DAMAGES, LOSS OR LEGAL ACTION RESULTING FROM THE USE OF IMAGES SUPPLIED. THE PUBLICATION OF IMAGES SUPPLIED IN ANY FORMAT IS SOLELY AT YOUR (THE PUBLISHERS) DISCRETION & RISK. COPYRIGHT ALWAYS REMAINS WITH EUROPICS[CEN] ©. MINIMUM REPRO FEE IN THE UK IS £ 150.00. ALL FEES MUST BE AGREED BEFORE PUBLICATION WITH EUROPICS[CEN] OR WITH EUROPICS[CEN] APPROVED AGENTS ABROAD. ALL RIGHTS RESERVED. PUBLICATION OF ANY IMAGES IS ACCEPTANCE OF THESE TERMS AND CONDITIONS. FOR REPRODUCTION RIGHTS CONTACT [email protected], +43 1 812 12 87 21

Πιτσιρικάς διεθνής ποδοσφαιριστής με την Αργεντινή έπεσε από τον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου του λόγω του... FIFA που έπαιζε με συμπαίκτη του!

Με το χέρι στην καρδιά. Πόσοι από εσάς (και εμάς) έχετε φωνάξει/σπάσει/πετάξει με δύναμη το χειριστήριο όταν παίζετε ηλεκτρονικά παιχνίδια; Για να μην πούμε όλοι και χαρακτηριστούμε υπερβολικοί, θα αρκεστούμε απλά στο πολλοί.

Κάπως έτσι την πάτησε ο διεθνής με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, Τόμας Κονέτσνι, ο οποίος αντί να πετάξει το χειριστήριο από το παράθυρο, πετάχτηκε ο... ίδιος!

Για την ακρίβεια πάνω στην ένταση, η γυάλινη επιφάνεια που ακουμπούσε υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει από τον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου που βρισκόταν.

Όπως αναφέρουν οι μάρτυρες, την ώρα που έτρωγαν στο εστιατόριο είδαν έναν άνθρωπο να προσγειώνεται με φόρα στο πάτωμα!

Ευτυχώς για τον παίκτη τη γλύτωσε με κάποιες γρατσουνιές και μικρά χτυπήματα, όμως υπήρχε κίνδυνος να χάσει ακόμα και τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ