ΣΤΗΛΕΣ

Παίκτης έκλεψε τις σημειώσεις του αντιπάλου προπονητή

Παίκτης έκλεψε τις σημειώσεις του αντιπάλου προπονητή

Ποδοσφαιριστής της Χάντερσφιλντ μελετούσε ένα χαρτάκι με τις οδηγίες του προπονητή του, όταν ένας αντίπαλος του το άρπαξε και τις διάβασε ο ίδιος!

Το ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ μεταξύ Χάντερσφιλντ και Σέφιλντ Γουένσντεϊ για την Championship είχε έναν αναπάντεχο πρωταγωνιστή: τον Ρος Γουάλας και την... υποκλοπή των οδηγιών των γηπεδούχων!

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 1-0, όταν στο 85', ο τεχνικός των γηπεδούχων, Ντάβιντ Βάγκνερ, έδωσε ένα χαρτάκι στους παίκτες του με ειδικές οδηγίες για την αντεπίθεση. Την ώρα που το διάβαζε ο επιθετικός της ομάδας, Ελίας Κατσούνγκα, ο Γουάλας εμφανίστηκε από πίσω του, του το άρπαξε κι άρχισε να το διαβάζει κι αυτός!

Ο Γουάλας χαμογέλασε προς τον αντίπαλό του, αλλά ο Γερμανός φορ του το πήρε πίσω εκνευρισμένος από τα χέρια και συνέχισε να διαβάζει τις οδηγίες. Μάταια, όπως αποδείχθηκε, αφού το σκορ παρέμεινε 1-0 για τις "κουκουβάγες", με συνέπεια να πλησιάσουν τη Χάντερσφιλντ στους πέντε πόντους στη 2η θέση.

Φυσικά, ακόμα και αυτό το αριστούργημα δεν μπορεί να πάρει το χρυσό μετάλλιο υποκλοπής. Αυτό ανήκει δικαιωματικά στον Εμανουέλ Εμπουέ, τον αμυντικό της Ακτής Ελεφαντοστού, που άκουγε από κοντά τον προπονητή της Βόρειας Κορέας να δίνει οδηγίες σε έναν παίκτη του στο Μουντιάλ 2010 και κουνούσε το κεφάλι του σαν να καταλάβαινε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ