ΣΤΗΛΕΣ

Παίκτης αποκάλυψε κατά λάθος το non paper της ομάδας του

Παίκτης αποκάλυψε κατά λάθος το non paper της ομάδας του
Ανιτσέμπε-Σάντερλαντ © SUNDERLAND AFC VIA GETTY IMAGES

Ένας ποδοσφαιριστής δέχθηκε "οδηγίες" από το γραφείο Τύπου της ομάδας του για ένα... κατευναστικό προς τους φιλάθλους tweet, αλλά υπέπεσε σε μεγάλη γκάφα...

Ένα γραφείο Τύπου σε έναν σύλλογο προσπαθεί να συνεργαστεί με -κυριολεκτικά- χιλιάδες ανθρώπους, διαφορετικών ιδιοτήτων. Από παράγοντες και στελέχη, μέχρι παίκτες, προπονητές και φιλάθλους.

Φυσικά, όλοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι και πρώτο (αν όχι μοναδικό) μέλημα των ανθρώπων του γραφείου Τύπου είναι το καλό της ομάδας.

Αυτό σκέφτηκαν και οι άνθρωποι που απαρτίζουν το συγκεκριμένο τμήμα στην ουραγό της Premier League Σάντερλαντ, η οποία πηγαίνει από ήττα σε ήττα και τα πνεύματα δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο.

Δύο σερί ήττες απέναντι σε Στόουκ εκτός έδρας και Γουέστ Χαμ εκτός έδρας, διόγκωσαν τον προβληματισμό, με συνέπεια οι υπάλληλοι στο γραφείο Τύπου του αγγλικού συλλόγου να προσπαθούν να χρυσώσουν το "χάπι".

Γι' αυτό, εξάλλου, ζήτησαν μέσω μηνύματος στον επιθετικό της ομάδας, Βίκτορ Ανιτσέμπε, να εκθειάσει τους φιλάθλους που έκαναν το ταξίδι για το Λονδίνο και υποστήριξαν την ομάδα, παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

"Μπορείς να τουιτάρεις κάτι όπως: Απίστευτη υποστήριξη χθες και σπουδαία προσπάθεια από τα παιδιά. Δύσκολο να αποδεχθούμε το αποτέλεσμα, αλλά πάμε ξανά!", ήταν το μήνυμα προς τον Νιγηριανό επιθετικό.

Ποια ήταν η ανταπόκρισή του; Αντέγραψε και επικόλλησε το μήνυμα στο twitter του, με συνέπεια να εμφανιστεί μαζί και η "οδηγία"!

Παίκτης αποκάλυψε κατά λάθος το non paper της ομάδας του

Το tweet διεγράφη άμεσα, αλλά όχι τόσο γρήγορα ώστε να μην προλάβει να το δει κανείς και κυρίως να το κάνει print screen...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ