ΣΤΗΛΕΣ

Παίκτες τρυπούσαν αντιπάλους με βελόνες

Παίκτες τρυπούσαν αντιπάλους με βελόνες

Η Πασίφικο από την 3η κατηγορία της Αργεντινής κατάφερε να αποκλείσει την Εστουδιάντες στο κύπελλο χάρη σε ένα... τρικ που πονούσε.

Εξήγηση βρίσκει ο αποκλεισμός της Εστουδιάντες από τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Αργεντινής από μία ομάδα κατά δύο κατηγορίες πιο αδύναμη, την Πασίφικο.

Η ομάδα του Νέλσον Βίβας ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2 από την ομάδα της τρίτης κατηγορίας του πρωταθλήματος της χώρας, σε ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση.

Ένας ποδοσφαιριστής της Πασίφικο, ο Φεντερίκο Αγέντε, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Vortrerix" και αποκάλυψε την... τακτική των παικτών των φιλοξενουμένων.

"Αυτό ήταν για να επιβιώσουμε. Έτσι ήταν. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να τους χαλάσουμε το παιχνίδι και τρπούσαμε με βελόνες τους επιθετικούς της Εστουδιάντες", δήλωσε αρχικά ο αμυντικός της Πασίφικο.

"Γνωρίζουμε ότι στους παίκτες της πρώτης κατηγορίας δεν τους αρέσει να τους αγγίζουν, να γίνονται καθυστερήσεις, γενικά το βρώμικο παιχνίδι. Εμείς θεωρούμε ότι έτσι γίνεται, το ποδόσφαιρο έτσι είναι".

Το μεγαλύτερο θύμα της τακτικής αυτής ήταν ο Κολομβιανός επιθετικός των γηπεδούχων, Χουάν Οτέρο. "Ο Οτέρο θα πρέπει να με μίσησε. Είχα τις βελόνες κρυμμένες στις επικαλαμίδες και όταν όταν η μία έσπασε, ευτυχώς είχα και δεύτερη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ