ΣΤΗΛΕΣ

Παίκτες της Γουέστ Μπρομ έκλεψαν ταξί στη Βαρκελώνη!

West Bromwich Albion's Nacer Chadli, second left, celebrates scoring his side's first goal of the game against Leicester City during the English Premier League soccer match at the King Power Stadium, Leicester, England, Monday, Oct. 16, 2017. (Nick Potts/PA via AP)
West Bromwich Albion's Nacer Chadli, second left, celebrates scoring his side's first goal of the game against Leicester City during the English Premier League soccer match at the King Power Stadium, Leicester, England, Monday, Oct. 16, 2017. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Τέσσερις παίκτες της Γουέστ Μπρομ, μεταξύ των οποίων κι ο αρχηγός της ομάδας, Τζόνι Έβανς έκλεψαν ταξί κατά την παραμονή της ομάδας στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο μίνι προετοιμασίας!

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αγγλία απ' την είδηση πως τέσσερις παίκτες της Γουέστ Μπρομ έκλεψαν ταξί κατά την παραμονή της ομάδας στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο μίνι προετοιμασίας! Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον αρχηγό των "baggies", Τζόνι Έβανς, τον πρώην διεθνή Άγγλο μέσο, Γκάρεθ Μπάρι, τον πρώην παίκτη της Τότεναμ, Τζέικ Λίβερμορ και τον Ουαλό τερματοφύλακα, Μπόαζ Μάιχιλ.

Σύμφωνα με το Reuters, οι τέσσερις παίκτες, το βράδυ της Τετάρτης (14/02), αφού δείπνησαν με την ομάδα σε εστιατόριο της Βαρκελώνης, θέλησαν να πάνε στο κέντρο της πόλης. Και τι πιο... εύκολο, απ' το να κλέψουν ένα ταξί. Το περιστατικό συνέβη έξω από μαγαζί γνωστής αλυσίδας fast food, με τους τέσσερις... δράστες να επιστρέφουν στο ξενοδοχείο σαν να μην συμβαίνει τίποτα στις 5:30 το πρωί και το ταξί να επιστρέφεται στον κάτοχό του περίπου 2,5 ώρες αργότερα.

Παίκτες της Γουέστ Μπρομ έκλεψαν ταξί στη Βαρκελώνη!

Ύστερα απ' τον ντόρο που προκλήθηκε, οι τέσσερις παίκτες προχώρησαν σε δήλωση μεταμέλειας, τονίζοντας πως βρίσκονται στη διάθεση της ομάδας και είναι έτοιμοι να δεχθούν τις συνέπειες τις πράξεις τους. Ούτως ή άλλως, οι ισπανικές αρχές ερευνούν το συμβάν και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν νεότερα για πιθανή τιμωρία τους.

"Θέλουμε να απολογηθούμε στους συμπαίκτες, τον προπονητή, τη διοίκηση και ειδικότερα στους οπαδούς της ομάδας για τα γεγονότα που έφεραν αναστάτωση και αρνητική προβολή. Αισθανθήκαμε την ανάγκη να παραδεχτούμε ότι εμείς συμμετείχαμε στο συμβάν, το οποίο έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας στην Ισπανία.

Η ομάδα μας ενημέρωσε ότι θα γίνει έρευνα στο συμβάν και είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε απόλυτα. Θέλουμε επίσης να διαβεβαιώσουμε τους οπαδούς ότι το γεγονός αυτό δεν θα επηρεάσει την αποφασιστικότητά μας να ανακάμψουμε στη δύσκολη σεζόν που διανύουμε", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Photo Credits: Nick Potts/PA via AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ