ΣΤΗΛΕΣ

Παίκτες ρουμανικής ομάδας αντί για γάντια, έπαιξαν με... κάλτσες στα χέρια!

Παίκτες ρουμανικής ομάδας αντί για γάντια, έπαιξαν με... κάλτσες στα χέρια!

Απίστευτο περιστατικό στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Στη νίκη (2-0) της Στεάουα Βουκουρεστίου επί της Σεπσί, οι ποδοσφαιριστές της δεύτερης δεν είχαν προμηθευτεί γάντια και φόρεσαν...κάλτσες!

Η αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ρουμανίας ανάμεσα σε Στεάουα Βουκουρεστίου και Σεπσί ολοκληρώθηκε με νίκη 2-0 των πρώτων. Μια νίκη που την διατήρησε στο κυνήγι της πρώτης θέσης και της Κλουζ, η οποία προπορεύεται με τέσσερις βαθμούς.

Το συγκεκριμένο ματς έγινε θέμα συζήτησης για έναν πολύ παράξενο λόγο. Η Ρουμανία βιώνει μία από τις μεγαλύτερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών, με την θερμοκρασία στο Βουκουρέστι την ώρα του αγώνα να έχει πέσει στους -8 βαθμούς κελσίου.

Η φιλοξενούμενη, Σεπσί, δεν φρόντισε να παραλάβει έγκαιρα γάντια και μακρυμάνικες εμφανίσεις, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα με το κρύο εν όψει του ματς με τη Στεάουα.

Είχαν την φαεινή ιδέα, λοιπόν, να κόψουν τα έξτρα ζευγάρια κάλτσες και να τα χρησιμοποιήσουν ως γάντια. Μπορεί να μην κατάφεραν να πάρουν κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρ' όλα αυτά θα μείνουν στην ιστορία για την κίνηση τους αυτή.

Πλέον, οι παράγοντες της 12ης στο πρωτάθλημα, Σεπσί, θα κοιτούν δύο και τρεις φορές τις μετεωρολογικές προγνώσεις πριν ταξιδέψουν για εκτός έδρας αγώνα.

Δείτε στιγμιότυπα απ' το παιχνίδι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ