ΣΤΗΛΕΣ

Ουέστμπρουκ αλά Χάρι Πότερ

Ουέστμπρουκ αλά Χάρι Πότερ

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ "ντύθηκε" Χάρι Πότερ με αφορμή την κυκλοφορία του όγδοου (και τελευταίου) βιβλίου του διάσημου μάγου, με αμερικανική ιστοσελίδα να πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα και να τον... εντάσσει στην ιστορία!

Τα social media είναι ο καλύτερος τρόπος προκειμένου οι σταρ του ΝΒΑ να έρχονται πιο κοντά στον κόσμο και να εκδηλώνουν την αγάπη τους για διαφόρων ειδών θεάματα ή τέχνες. Αρκεί βέβαια να τα χρησιμοποιούν σωστά και να μην υποπίπτουν σε λάθη σαν αυτό του Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος μπερδεύτηκε και ανέβασε μια φωτογραφία του... πέους του στο Snapchat, προκαλώντας την ανάλογη καζούρα από τους συμπαίκτες του στην Team USA .

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ δεν είναι τόσο απρόσεκτος όσο ο παίκτηες των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Αντίθετα, χρησιμοποίησε το ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να εκφράσει την αγάπη του για τον Χάρι Πότερ, με αφορμή την κυκλοφορία του όγδοου (και τελευταίου) βιβλίου της Τζέι Κέι Ρόουλινγκ, με τις περιπέτειες του μικρού μάγου.

Ο πλεϊμέικερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είπε να μιμηθεί τον αγαπημένο του ήρωα φορώντας τα στρογυλλά γυαλιά του, την ώρα που ζωγράφισε στο μέτωπό του το σημάδι - σήμα κατατεθέν του Χάρι Πότερ.

Ουέστμπρουκ αλά Χάρι Πότερ

Μία αμερικανική ιστοσελίδα, το sbnation , βέβαια το πήγε ένα βήμα παρακάτω αφού τον ενέταξε στην τελευταία ιστορία του διάσημου μάγου. Για την ακρίβεια τον τοποθέτησε στο εξώφυλλο του νέου βιβλίου, παραφράζοντας μάλιστα τον τίτλο στο " Ο Χάρι Πότερ και ο φίλος που με παράτησε για το Γκόλντεν Στέιτ", κάνοντας έμμεση αναφορά στον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να πει "αντίο" στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τον Ράσελ Ουέστμπρουκ για να συνεχίσει την καριέρα του στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Αυτό θα πει... φαντασία!

Ουέστμπρουκ αλά Χάρι Πότερ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ