ΣΤΗΛΕΣ

Όταν το "εδώ θα γίνει ο τάφος σας" παίρνει υπόσταση!

Όταν το "εδώ θα γίνει ο τάφος σας" παίρνει υπόσταση!

Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών είναι παράλληλα ιδιοκτήτης και σπόνσορας ομάδας χάντμπολ, του Σεριφάτου Αιγίου, το οποίο φέτος θα παίζει στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών. Μια ομάδα που επιβάλει άλλα ήθη και έθιμα και εξηγούμαστε.

Το Σεριφάτο Αιγίου θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ την επόμενη σεζόν και θέλει να αφήσει το... στίγμα του και σε κάθε περίπτωση να μην περάσει απαρατήρητο. Με ποιο τρόπο; Ε, όταν μια ομάδα έχει για σήμα εξαπτέρυγα και οι παίκτες τιμωρούνται από την διοίκηση αν βρίσουν, τότε καταλαβαίνει κάποιος ότι διαφοροποιούνται από τις άλλες.

Μια ομάδα που ιδρύθηκε το 1988 και η πλήρης επωνυμία της είναι Αθλητική Λέσχη Κίνησης Αιγίου "Το Σεριφάτο" και δεν είχε καταφέρει να ξεφύγει από τα στενά όρια της Β’ Εθνικής και της Α2 του αθλήματος. Φέτος όμως κατάφερε να ανέβει στην Α1, ελπίζοντας να μείνει και να στεριώσει στη μεγάλη κατηγορία.

Η ιστορία του συλλόγου άλλαξε πριν δύο χρόνια, όταν τα ηνία ανέλαβε ο Κώστας Παπασταύρου, ο οποίος μέσα σε δύο σεζόν οδήγησε την ομάδα στην Α1 και ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γραφείων τελετών σε Αίγιο και σε άλλες περιοχές της Αχαΐας. Μάλιστα, είναι και ο βασικός χορηγός της ομάδας. Το "εδώ θα γίνει ο τάφος σας" αποκτά υπόσταση σας ως σύνθημα, αν και η ομάδα προάγει τελείως διαφορετικό ύφος...

Ο πρόεδρος έχει φέρει στο σύλλογο άλλα ήθη και έθιμα και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι εντάχθηκε από πέρυσι στην ομάδα και ο πατήρ, Βασίλειος Νικολόπουλος, ο οποίος ήταν παλιός αθλητής του χάντμπολ κι όταν κλήθηκε να κάνει τον αγιασμό της ομάδας τον περασμένο Σεπτέμβριο, ξύπνησε μέσα του η παλιά αγάπη. Έτσι κάθε βράδυ έφτανε στο κλειστό με τα ράσα, άλλαζε, έκανε προπόνηση και όποτε δεν είχε καθήκοντα τα Σαββατοκύριακα, έπαιζε.

Στις προπονήσεις απαγορεύονται οι βρισιέ,ς ενώ στους αγώνες ο πρόεδρος έχει ζητήσει από τους διαιτητές να αποβάλλουν τους παίκτες του, όταν αυτοί βρίζουν. Παράλληλα τα παιδιά των ακαδημιών κάθε Κυριακή πηγαίνουν όλα μαζί στην εκκλησία και μετά ακολουθεί η προπόνηση τους. Επίσης από πέρσι στους αγώνες υπάρχουν τσίρλιντερ, όσο και αν φαντάζει... οξύμωρο με το υπόλοιπο εκκλησιαστικό concept.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ