ΣΤΗΛΕΣ

Όταν οι Ισλανδοί έχουν... κέφια!

Όταν οι Ισλανδοί έχουν... κέφια!

Η ατραξιόν όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, Στιάρναν, είναι ξανά στο προσκήνιο, χάρη σε δύο νέους τρομερούς πανηγυρισμούς που "λάνσαραν" οι παίκτες της: αυτούς της "κολύμβησης" και της "κωπηλασίας' (videos)!

Μετά από τον πανηγυρισμό "ψάρι", αυτόν με το "ποδήλατο", τον πανηγυρισμό αλά... Ράμπο, αυτόν της "γέννησης" αλλά και πολλούς άλλους, οι παίκτες της ισλανδικής ομάδας αποφάσισαν να "ξαναχτυπήσουν" και μάλιστα δις, στο πλαίσιο της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ουραγό του πίνακα Χάουκαρ, που έληξε με 5-0 υπέρ της.

"Εμπνευστής" και καθοδηγητής των νέων πανηγυρισμών ήταν αυτή τη φορά το Νο 10 της Στιάρναν, Όρι Μπιόρνσον. Η αρχή έγινε στο 32' όταν μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (0-1) χρησιμοποίησε την πλάτη του συμπαίκτη του Γιόχαν Λάχνταλ ως... βατήρα και έπεσε με βουτιά στο χορτάρι προσποιούμενος ότι κολυμπάει, με έναν άλλο παίκτη να κάνει ακριβώς το ίδιο.

Το θέαμα όμως είχε και συνέχεια, με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 2-0 στο 39' φτάνοντας τα 10 προσωπικά τέρματα στο πρωτάθλημα, για να κάνει στη συνέχεια τον πηδαλιούχο σε λέμβο ο οποίος έδινε οδηγίες στα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο σημείωσε χατ-τρικ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Στιάρναν, Όλαφουρ Φίνσεν, ο οποίος όμως δεν προχώρησε σε κάποιον αντίστοιχο πανηγυρισμό, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει μάθει καλά-καλά τους νέους συμπαίκτες του.

Δείτε σε ένα βίντεο τους δύο νέους ευρηματικούς πανηγυρισμούς της Στιάρναν:


Ο πανηγυρισμός "κολύμβηση":


Ο πανηγυρισμός "κωπηλασία":

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ