ΣΤΗΛΕΣ

Όσκαρ ποδοσφαιρικής ηθοποιίας

Όσκαρ ποδοσφαιρικής ηθοποιίας
Κακά

Το Sport24.gr απονέμει τα ποδοσφαιρικά όσκαρ της χρονιάς που μας πέρασε μέσα από ένα πλούσιο θέμα με βίντεο γεμάτα αγωνία, δράση, απίστευτη ηθοποιία και... βουτιές (videos).

Σε όλους αρέσουν οι αστείες στιγμές κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων, όμως κάποιες φορές οι παίκτες ξεπερνούν ακόμα και τους εαυτούς τους με τις υποκριτικές ικανότητες που κρύβουν μέσα τους.

Εμείς μαζέψαμε τις καλύτερες του 2010 και σας τις παρουσιάζουμε λίγες ημέρες μετά τα όσκαρ...

Όσκαρ α' αντρικού ρόλου: Στην πρώτη θέση βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής που για το καλό της ομάδας του είναι ικανός να κάνει τα πάντα! Ένα νέο παιδί γεμάτο ταλέντο, σκέρτσο και τσαμπουκά. And the oscar goes to..... Κριστιάνο Ρονάλντο!

(Ο Κριστιάνο δεν έκλαψε αυτή τη φορά όταν του δώσαμε το αγαλματίδιο)

Όσκαρ β' αντρικού ρόλου: Σε μία μεγάλη διοργάνωση όπως το Μουντιάλ πρέπει να επιστρατεύσεις όλα σου τα όπλα για να πάρεις μία νίκη. Η Ισπανία εκτός από το χρυσό αγαλματίδιο λοιπόν κέρδισε και ένα όκαρ. And the oscar goes to.... Φερνάντο Τόρες!

Όσκαρ πρωτοεμφανιζόμενου: Η αλήθεια είναι πως δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες, αφού θεωρείται ο νέος αρχηγός της Ρόμα και κατά πολλούς της Ιταλίας. Από κάπου έπρεπε να ξεκινήσει όμως. And the oscar goes to.... Ντανιέλε Ντε Ρόσι!


Καλύτερη σκηνή δράσης: Τρομερή σκηνή με τον Ιβοριανό άσο να τρέχει προς τη μεγάλη περιοχή. Ξαφνικά! Ο Κακά πέφτει πάνω του! And the oscar goes to.... Καντέρ Κειτά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ