ΣΤΗΛΕΣ

"Οπαδός της χρονιάς" ένας 10χρονος φαν της Σπόρτινγκ!

"Οπαδός της χρονιάς" ένας 10χρονος φαν της Σπόρτινγκ!

Ένας 10χρονος φίλος της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τον "οπαδό της χρονιάς". Δείτε τι έκανε μετά το ματς κόντρα στην Ολιανένσε (video).

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Ολιανένσε το βράδυ του Σαββάτου (έμεινε έτσι στο -2 από την Πόρτο) και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ένας 10χρονος φίλος των "λιονταριών" εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να βρεθεί κοντά στα ινδάλματά του.

Ο σκοπός του συγκεκριμένος: να ζητήσει από κάποιον από τους παίκτες της Σπόρτινγκ να του δώσει τη φανέλα του λίγο πριν πάει στα αποδυτήρια.

Τελικά βρέθηκε δίπλα στους Βίτορ και Μαουρίσιο και μετά από αρκετά... δάκρυα που έχυσε προσπαθώντας να τους "πείσει", κατάφερε να συγκινήσει τον Μαουρίσιο ο οποίος του χάρισε τη φανέλα του.

Αμέσως μόλις πήρε το εκλεκτό "δώρο", ο πιτσιρικάς οπαδός έφυγε προς το κέντρο του γηπέδου και αφού πρώτα "γύρισε από την καλή" την φανέλα που απέσπασε, στη συνέχεια τη φόρεσε πάνω από τη δική του και φίλησε με υπερηφάνεια το σήμα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Η κάμερα φυσικά τον είχε ακολουθήσει. Απολαύστε το σόου του μικρού φαν των "λιονταριών".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ