ΣΤΗΛΕΣ

Οπαδός της Μπάρνσλεϊ αποκοιμήθηκε στην τουαλέτα και ξύπνησε μεσάνυχτα!

Οπαδός της Μπάρνσλεϊ αποκοιμήθηκε στην τουαλέτα και ξύπνησε μεσάνυχτα!

Οπαδός της Μπάρνσλεϊ πήγε στην τουαλέτα στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Φλίτγουντ Τάουν κι αποκοιμήθηκε, με αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Απίθανο κι όμως... βρετανικό. Η Μπάρνσλεϊ έχασε εντός έδρας 0-1 από τη Φλίτγουντ Τάουν, για την 15η αγωνιστική της League One, ωστόσο ένας φίλαθλος της γηπεδούχου βρήκε τον μπελά του.

Έχοντας πιει κάμποσες μπύρες πήγε στην τουαλέτα, στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Αποκοιμήθηκε και ξύπνησε τέσσερις ώρες μετά. Ο φίλαθλος παραδέχθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς και ότι μόλις ξύπνησε, στις 22:30 τοπική ώρα, ενεργοποίησε το συναγερμό του "Οakwell Stadium".

Η πυροσβεστική υπηρεσία δραστηριοποιήθηκε αμέσως, με τον εκπρόσωπο Τύπου της να υποστηρίζει: "Φθάσαμε και είδαμε από το νέο άνδρα να προσπαθεί να μας φωνάξει. Του δώσαμε μια σκάλα για να ανεβεί. Δεν είχε παπούτσια, είχε χάσεις το κινητό και το καπέλο του".

Ο οπαδός της Μπάρνσλεϊ απεγκλωβίστηκε χάρη στις προσπάθειες των πυροσβεστών λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, παραδεχόμενος ότι είχε πιει κάμποσες μπύρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ