ΣΤΗΛΕΣ

Οπαδοί στοιχημάτισαν τις γυναίκες τους σε ντέρμπι της Τανζανίας!

Οπαδοί στοιχημάτισαν τις γυναίκες τους σε ντέρμπι της Τανζανίας!

Δύο οπαδοί απ' την Τανζανία αποφάσισαν να βάλουν στοίχημα τις γυναίκες τους ενόψει του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ της Simba SC και της Young Africans SC. Διαβάστε την τρομερή ιστορία.

Απίθανη ιστορία απ' την μακρινή Τανζανία με πρωταγωνιστές δύο οπαδούς των Simba SC και Young Africans SC. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θεωρείται το μεγάλο ντέρμπι της χώρας, με αποτέλεσμα να τραβάει το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Με αφορμή τον σπουδαίο αγώνα, δύο οπαδοί θέλησαν να βάλουν στοίχημα για τον μεγάλο νικητή του ντέρμπι. Όμως, αποφάσισαν πως το λάφυρο σε περίπτωση νίκης δεν θα ήταν κάτι απλό, αλλά η γυναίκα του άλλου!

Υπέγραψαν μάλιστα και συμβόλαιο που ήταν γραμμένο στα σουαχίλι για να "κλειδώσουν" τη συμφωνία. Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τη Simba SC να επικρατεί με 2-1 της Young Africans SC

Βέβαια υπήρχε και υποσημείωση στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές, με τον χαμένο οπαδό να έχει τη δυνατότητα αντί για τη σύζυγό του να δώσει χρηματική αποζημίωση στον φίλο του, κάτι που εν τέλει επέλεξε.

Την ιστορία αποκάλυψε ο ανταπροκριτής του BBC, Osasu Obayiuwana, που έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία του συμβολαίου, με τον γενικό γραμματέα της Simba SC να δηλώνει πως τέτοιους είδους στοιχήματα είναι συνηθισμένα στη χώρα του.

"Γνωρίζω πολλά τέτοια στοιχήματα. Στα δικά μας μέρη είναι αρκετά σύνηθες να βάζουμε στοίχημα τις γυναίκες μας σε ένα παιχνίδι. Κάποιες φορές νικάς, κάποιες φορές χάνεις", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το... συμβόλαιο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ