ΣΤΗΛΕΣ

Οπαδοί επέστρεψαν τη φανέλα στον Άλτιντοπ

Players of Slavia Praha sit on the pitch in front of their fans at the end of a Champions League play offs first leg soccer match between Apoel Nicosia and Slavia Praha at GSP stadium in Nicosia, Cyprus, Tuesday, Aug. 15, 2017. (AP Photo/Philip Soteriou)
Παίκτες και οπαδοί Σλάβια (AP Photo/Philip Soteriou) AP

Η Σλάβια Πράγας δεν τα πηγαίνει καλά στο ξεκίνημα της σεζόν και οι οπαδοί της ομάδας επέστρεψαν στον Χαλίλ Αλτιντοπ τη φανέλα που τους πέταξε.

Μπορεί το καλοκαίρι να έδωσε πολλά λεφτά για μεταγραφές όμως αυτά δεν της έχουν φέρει ακόμα την ευτυχία. Ο λόγος για την Σλάβια Πράγας η οποία στο ξεκίνημα της σεζόν έχει καταφέρει να μείνει τέσσερις βαθμούς πίσω από την Πλζεν μετά από τέσσερις αγωνιστικές!

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Τσεχίας μετρά στο πρωτάθλημα δύο νίκες και δύο ισοπαλία και είναι ισόβαθμη με την Σπάρτα στην τρίτη θέση.

Την ίδια ώρα δυσκολεύτηκε να αποκλείσει την ΜΠΑΤΕ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και τα κατάφερε χάρη στο εκτός έδρας τέρμα του Σκόντα. Στα play off ηττήθηκε με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ και φυσικά έχει δύσκολη αποστολή για τη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της.

Η ισοπαλία απέναντι στην Μποέμιανς 1905 φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι των ανυπόμονων οπαδών. Ο Άλιντοπ παρά το τελικό 0-0 ήθελε να δώσει τη φανέλα του στους οπαδούς προφανώς για να τους ευχαριστήσει για τη συμπαράστασή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση.

Εκείνοι φαίνεται ότι δεν το εκτίμησαν ιδιαίτερα αν κρίνουμε από το γεγονός ότι του πέταξαν πίσω τη φανέλα. Ταυτόχρονα αποδοκίμασαν όλους τους παίκτες για την εμφάνισή τους. Πριν από λίγες ημέρες οι παίκτες της Σλάβια τα είχαν ακούσει πάλι. Όπως μπορείτε να δείτε και στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου αμέσως μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ με 2-0 είχαν κάτσει μπροστά στους οπαδούς τους που ταξίδεψαν στην Κύπρο και άκουσαν τα παράπονα τους.

Photo credits: AP Photo/Philip Soteriou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ