ΣΤΗΛΕΣ

Online poker για Τότι και Μανωλά!

Online poker για Τότι και Μανωλά!

Ο Φραντσέσκο Τότι ξενύχτησε παίζοντας online poker με τους Μανωλά, Ναϊνγκολάν και Πιάνιτς και το γεγονός αυτό προκάλεσε την "έκρηξη" του Λουτσιάνο Σπαλέτι μετά το ματς με την Αταλάντα. Διαβάστε το story.

Δύο ημέρες μετά το ξέσπασμα του Λουτσιάνο Σπαλέτι στο περιθώριο του Αταλάντα-Ρόμα, όπου ο τεχνικός των Ρωμαίων είχε διατάξει τον Φραντσέσκο Τότι να μην μιλάει κατηγορώντας τον για ξενύχτι πριν από αγώνα της ομάδας του, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες αναφορικά με την πηγή του "κακού".

Όπως αποκάλυψε με δημοσίευμά της η εφημερίδα "Il Tempo", ο Σπαλέτι έγινε έξαλλος από το γεγονός ότι παραμονές του αγώνα με την Αταλάντα τέσσερις παίκτες της ομάδας του, οι Φραντσέσκο Τότι, Κώστας Μανωλάς, Ρατζά Ναϊνγκολάντ και Μίραλεμ Πιάνιτς, έμειναν ξύπνιοι μέχρι τις 2 το πρωί παίζοντας online poker.

Online poker για Τότι και Μανωλά!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Σπαλέτι τιμώρησε τον Βόσνιο μέσο αφήνοντάς τον στον πάγκο και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης του Μπέργκαμο, ενώ υπάρχει η εκτίμηση πως η διοίκηση θα ακολουθήσει την εισήγηση του προπονητή και θα επιβάλλει πρόστιμο και στους τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Κήρυξαν ανακωχή Σπαλέτι-Τότι

Πάντως μετά την θύελλα που ξέσπασε στα αποδυτήρια της Ρόμα μετά το ματς στο Μπέργκαμο η ηρεμία δεν άργησε να επιστρέψει στο ρωμαϊκό στρατόπεδο, την προπόνηση να περιλαμβάνει χαμόγελα, αγκαλιές, χειραψίες και φιλικά χτυπήματα στην πλάτη μεταξύ του Λουτσιάνο Σπαλέτι και του Φραντσέσκο Τότι.

Online poker για Τότι και Μανωλά!

"Όλα είναι εντάξει. Θα βγούμε μάλιστα να φάμε μαζί, είναι ένα άξιο άτομο. Έχουμε ξεχάσει το παρελθόν, δεν συνέβη τίποτα μεταξύ μας", τόνισε με δηλώσεις του ο αρχηγός και ηγέτης των "τζαλορόσι", με τον προπονητή να δηλώνει από την πλευρά του:

"Θύμωσα μαζί του επειδή στο τέταρτο που αγωνίστηκε θα μπορούσε να είχε πετύχει δύο γκολ και τελικά έβαλε μόνο ένα. Τον αντιμετωπίζω πραγματικά ως έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή. Εγώ θα παραμείνω σίγουρα στον πάγκο και ο Τότι θα μείνει για άλλα δέκα χρόνια μαζί μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ