ΣΤΗΛΕΣ

Ομάδα ζητά από τους οπαδούς να της δανείσουν μία σκάλα!

Ομάδα ζητά από τους οπαδούς να της δανείσουν μία σκάλα!

Δύο αντίθετοι κόσμοι: η Premier League απειλεί να σπάσει το φράγμα του 1 δις λιρών για μεταγραφές και μία αγγλική ομάδα που βρίσκεται επτά κατηγορίες χαμηλότερα ζητάει από τους οπαδούς να της δανείσουν... μία σκάλα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου αποκτώντας τον Πολ Πογκμπά και οι 20 ομάδες που ανήκουν στην Premier League βρίσκονται κοντά στο να σπάσουν το φράγμα του 1.000.000 λιρών για μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, την ίδια ώρα όμως υπάρχουν σύλλογοι που χρειάζονται οικονομική βοήθεια από τους οπαδούς τους!

Αυτό μπορεί να το προσυπογράψει η Weymouth FC, με την ομάδα που αγωνίζεται στην Evo-Stik League Southern (όγδοη κατηγορία αγγλικού πρωταθλήματος) να προβαίνει σε μία ασυνήθιστη παράκκληση μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

"Υπάρχουν μήπως οπαδοί που μπορούν να δανείσουν στο σύλλογο μία σκάλα για μερικές ημέρες. Χρειάζεται να φτάνει τα επτά μέτρα", ήταν το αίτημα από πλευράς Weymouth FC, με αρκετούς οπαδούς να σπεύδουν να απαντήσουν καταφατικά, και έτσι μετά από λίγη ώρα ο σύλλογος να προβαίνει στο ακόλουθο σχόλιο:

"Ευχαριστούμε για τα retweets, λάβαμε προσφορά (η σκάλα δεν ήταν για να σκαρφαλώσουμε στη βαθμολογία αλλά για να τοποθετήσουμε νέα ηχεία)". Όσο για τον οπαδό που κέρδισε το άτυπο βραβείο της καλύτερης ατάκας;

Ένας φίλος της Άρσεναλ που πρότεινε στους ανθρώπους της Weymouth FC να τους δώσει τη σκάλα με αντάλλαγμα έναν αξιόπιστο επιθετικό για να τον χαρίσει στους "κανονιέρηδες"...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ