ΣΤΗΛΕΣ

Ομάδα πήρε πρόκριση από κλήρωση στο λόττο

Ομάδα πήρε πρόκριση από κλήρωση στο λόττο

Δύο ομάδες στην Αργεντινή συμφώνησαν ότι ο καταλληλότερος τρόπος να αποφασιστεί ποια θα προκριθεί στην επόμενη φάση τοπικής διοργάνωσης ήταν οι αριθμοί του λόττο!

Ούτε παράταση ούτε χρυσό γκολ ούτε πέναλτι ούτε καν στρίψιμο νομίσματος. Ο τρόπος που βρήκαν σε τοπικό πρωτάθλημα της Αργεντινής για να δώσουν την πρόκριση στα προημιτελικά τοπικής διοργάνωσης ήταν οι αριθμοί του λόττο!

Η θέση στους οκτώ των πλέι οφ στο περιφερειακό πρωτάθλημα του Έντρε Ρίος έπρεπε να είχε βρει κάτοχο από τον Δεκέμβριο, ωστόσο η ρεβάνς μεταξύ Σαν Χόρχε και Σάουσε δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει με 2-1 υπέρ της Σάουσε και στη ρεβάνς η Σαν Χόρχε βρισκόταν μπροστά με 1-0, όταν ένας οπαδός των αντιπάλων επιτέθηκε στον διαιτητή Χοσέ Βέντος, με συνέπεια τη διακοπή.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 1-0 και ως εκ τούτου το συνολικό σκορ ήταν το 2-2. Η πρόταση για διεξαγωγή ημίωρης παράτασης ή τρίτου αγώνα έπεσε στο κενό και την Τετάρτη οι διοργανωτές βρήκαν έναν άλλον τρόπο για να αναδείξουν νικητή στο ζευγάρι.

Εάν στην κλήρωση λόττο του Σαββάτου, ο πρώτος αριθμός ήταν μονός, τότε την πρόκριση θα την έπαιρνε η Σαν Χόρχε. Εάν ήταν ζυγός, τότε την πρόκριση θα την έπαιρνε η Σάουσε.

Η κληρωτίδα ανέδειξε τον αριθμό 1706 και ως εκ τούτου η Σαν Χόρχε ήταν η ομάδα που συμπλήρωσε την οκτάδα και θα αντιμετωπίσει την Σαν Χοσέ στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ