ΣΤΗΛΕΣ

Οίκος ανοχής χορηγός σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Οίκος ανοχής χορηγός σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Η γαλλική ομάδα ποδοσφαίρου Πολέστρ αγωνίστηκε στον τελευταίο της αγώνα έχοντας ως βασικό χορηγό το παράρτημα ενός εκ των μεγαλύτερων οίκων ανοχής στην Ευρώπη στην Ισπανία.(VIDEO)

Το αθλητικό μάρκετινγκ σε συνδυασμό με την ανάγκη των ομάδων να βρουν χρήματα και χορηγούς οδηγεί πολλές φορές σε ασυνήθιστες λύσεις. Κάτι τέτοιο συνέβη και στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Πολέστρ.

Πρόκειται για ένα σύλλογο ο οποίος βρίσκεται στις μικρές κατηγορίες του γαλλικού πρωταθλήματος και εδρεύει κοντά στα σύνορα με την Ισπανία. Η κωμόπολη του Πολέστρ αριθμεί σχεδόν 5.000 μόνιμους κατοίκους και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό για να μπορέσει ο σύλλογος της περιοχής να ορθοποδήσει και να καλύψει τα έξοδα του χρειάζεται χρήματα.

Κάπου εδώ προκύπτει στην εξίσωση το "Paradise Club". Μπορεί το όνομα του να παραπέμπει σε κλαμπ, όμως πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ανοχής της Ευρώπης. Ο συγκεκριμένος που έχει γίνει χορηγός της Πολέστρ εδρεύει στην περιοχή Λα Χονγκέρα η οποία βρίσκεται στην Ισπανία, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία.

Κάπως έτσι λοιπόν η Πολέστρ στον αγώνα της 27ης Μαρτίου απέναντι στην Βικτουάρ εμφανίστηκε με τη συγκεκριμένη εμφάνιση που έχει ως χορηγό τον οίκο ανοχής. Βέβαια, δεν έφερε γούρι στην ομάδα αφού ηττήθηκε με 3-2.

Ήδη, το συγκεκριμένο γεγονός έχει δημιουργήσει αντιδράσεις στη Γαλλία, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι είναι απαράδεκτο μια ομάδα ποδοσφαίρου και ειδικά μία γυναικεία, να φορά εμφανίσεις με βασικό χορηγό έναν οίκο ανοχής. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ομάδας δεν φαίνεται να πτοούνται και αναφέρονται στα προβλήματα που τους ώθησαν στη συγκεκριμένη λύση.

"Τα κορίτσια δεν είχαν πρόβλημα να φορέσουν τις φανέλες. Γέλασαν με το γεγονός. Ένας από τους διευθυντές του κλαμπ μας έδωσε τις φανέλες μερικά χρόνια πριν και την προηγούμενη εβδομάδα αναγκαστήκαμε να τις φορέσουμε. Οι πολιτικοί δεν έχουν ιδέα του πως λειτουργούν οι ερασιτεχνικές ομάδες. Πρέπει να μας βοηθήσουν και να μας δώσουν περισσότερα χρήματα" τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέν Κλεμέν.

Δείτε την εμφάνιση σε φωτογραφία αλλά και το σχετικό ρεπορτάζ της γαλλικής τηλεόρασης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ