ΣΤΗΛΕΣ

Οι "τρελές" διακοπές του Κόουλ

Οι "τρελές" διακοπές του Κόουλ

Ο Άσλεϊ Κόουλ δεν υπολογίζει τα χρήματα όταν θέλει να διασκεδάσει. Διαβάστε τον τρελό λογαριασμό που έκανε ο Άγγλος αμυντικός κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στη Μαρμπέγια.

Για την συντριπτική πλειονότητα του παγκόσμιου πληθυσμού ένα ποσό της τάξης των 27.000 ευρώ ακούγεται ιλιγγιώδες όμως για κάποιους δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει προφανώς ο Άσλεϊ Κόουλ, με τον Άγγλο αριστερό μπακ να σπαταλάει αυτά τα χρήματα μέσα σε ένα βράδυ (!) στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών του.

Ο Κόουλ, ο οποίος της σεζόν που ολοκληρώθηκε δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις με τη φανέλα της Ρόμα (11 συμμετοχές στη Serie A), απολαμβάνει αυτή την περίοδο μίνι διακοπές στη Μαρμπέγια και σύμφωνα με αποκάλυψη της Daily Mail "πέταξε" 27.000 ευρώ (20.000 λίρες) μόνο και μόνο για να αγοράσει μπουκάλια σαμπάνιας σε ένα πάρτι.

Όλα αυτά έγιναν για να κεράσει όλους τους καλεσμένους του πάρτι και να μην αφήσει κανέναν παραπονούμενο, με τον Κόουλ να έχει παρέα σε αυτό το ξεφάντωμα και τον μέσο της Σπαρτάκ Μόσχας, Πάτρικ Έμπερτ, ο οποίος ανέβασε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram όπου περιστοιχίζονται από αμέτρητες γυναίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ