ΣΤΗΛΕΣ

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ χλευάζουν τους παίκτες τους!

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ χλευάζουν τους παίκτες τους!

Οι φίλοι της Μαρσέιγ απηύδησαν από την τραγική εικόνα της ομάδας τους στο "Βελοντρόμ" και διαμαρτυρήθηκαν με επικό τρόπο: βάζοντας μουσική από... Benny Hill και υψώνοντας 11 πλακάτ με τράγους. Δείτε videos!

Το φετινό δράμα που βιώνουν οι οπαδοί της Μαρσέιγ δεν έχει προηγούμενο... Δεν είναι μόνο ότι η ομάδα τους έχει μείνει 9 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη (τον Φεβρουάριο-Μάρτιο-Απρίλιο του 2012 ειχε 13 ματς χωρίς νίκη, με απολογισμό 4 ισοπαλίες και 9 ήττες!) αλλά ότι μετράει πλέον 14 ματς πρωταθλήματος στο "Velodrome" χωρίς επιτυχία, με το τελευταίο της τρίποντο εκεί να καταγράφεται στις 13 Σεπτεμβρίου!

Όλα αυτά εξόργισαν μάλιστα τους οπαδούς της σε τέτοιο βαθμό ώστε στον αγώνα κόντρα στη Μπορντό το βράδυ της Κυριακής (0-0) διαμαρτυρήθηκαν με έναν άκρως ευφάνταστο τρόπο: υψώνοντας 11 γιγάντια πλακάτ στα οποία απεικονίζονταν ισάριθμοι τράγοι (με το ζώο αυτό παρομοιάζουν στη Γαλλία τους κακούς παίκτες) ενώ κάθε φορά που είχε η ομάδα τους τη μπάλα έβαζαν μουσική από την διάσημη κωμική σειρά "Benny Hill"...

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ χλευάζουν τους παίκτες τους!

Σημειώνεται πως η ομάδα του Μίτσελ τερμάτισε πέρυσι στην 4η θέση της Ligue 1 αλλά φέτος καταλαμβάνει την 14η θέση, ούσα έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 5 ματς να απομένουν.



Υβριστικό πανό κατά της μεγαλομετόχου

Από τη μήνη των Μαρσεγέζων οπαδών δεν γλίτωσε πάντως ούτε η μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Μαργκαριτά Λουί-Ντρεϊφύς, με τους φανς να αναρτούν υβριστικό πανό εις βάρος της που έγραφε: "Γύρνα πίσω στην πραγματική σου δουλειά: τα οικιακά. F*** off".

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ χλευάζουν τους παίκτες τους!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ