ΣΤΗΛΕΣ

Οι μυστικές ρήτρες των Ρονάλντο, Νεϊμάρ και Φαν ντερ Φάαρτ!

Οι μυστικές ρήτρες των Ρονάλντο, Νεϊμάρ και Φαν ντερ Φάαρτ!

Τα 12 ευρωπαϊκά ΜΜΕ με τη βοήθεια της ιστοσελίδας "Football Leaks" αποκάλυψαν τις μυστικές ρήτρες που υπήρχαν στα συμβόλαια αρκετών σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων οι Ρονάλντο, Νεϊμάρ και Φαν ντερ Φάαρτ.

Οι αποκαλύψεις όσον αφορά στο σκάνδαλο φοροδιαφυγής που έχει "ξεσπάσει" στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο συνεχίζονται με... αμείωτους ρυθμούς. Τα 12 μεγάλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ που έχουν αναλάβει αυτή την τεράστια έρευνα με τη βοήθεια της ιστοσελίδας "Football Leaks" έφεραν στο φως της δημοσιότητας αρκετές μυστικές ρήτρες που υπήρχαν ή υπάρχουν στα συμβόλαια των σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "El Mundo" και το γερμανικό περιοδικό "Spiegel", ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ έλαβε 50.000 ευρώ απ' την Panini για να υπογράψει μία σειρά από αυτοκόλλητα. Αυτό σημαίνει πως κάθε υπογραφή άξιζε 77 ευρώ!

Βέβαια, στο συγκεκριμένο τομέα ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε το "πάνω χέρι", αφού ανταμείφθηκε με 170.000 ευρώ για 1.000 υπογραφές σε κάρτες της Panini. Παράλληλα, ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε υπογράψει ρήτρα εμπιστευτικότητας με τους εργαζόμενους της οικίας του, οι οποίοι καλούνταν να πληρώσουν ρήτρα ύψους 300.000 ευρώ σε περίπτωση που αποκάλυπταν στοιχεία για τη ζωή του Πορτογάλου.

Η πιο "τρελή" ρήτρα είναι όμως αυτή μεταξύ της Μπέτις και του Ράφαελ φαρ ντερ Φάαρτ. Στον Ολλανδό δεν επετράπη να φοράει κόκκινα παπούτσια εξαιτίας της έχθρας που υπάρχει με τη Σεβίλλη. Μάλιστα, προκειμένου να πειστεί ο νυν άσος της Μίντιλαντ, τοποθετήθηκε ειδικό μπόνους στο συμβόλαιό του, το οποίο του απέφερε συνολικά 1.600.000 ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΒΟΜΒΑ: Μουρίνιο και Ρονάλντο μπλεγμένοι σε φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος!
Κριστιάνο για φοροδιαφυγή: "Όποιος δεν χρωστά, δεν φοβάται"
Πήρε θέση η εταιρεία του Ρονάλντο για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ