ΣΤΗΛΕΣ

Οι Λέικερς, οι ροζ τσάντες και οι κούκλες

Οι Λέικερς, οι ροζ τσάντες και οι κούκλες

Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ των Λος Άντζελες Λέικερς αποφάσισε για το καψώνι στο οποίο θα υποβληθούν οι rookies. Ένα καψώνι που περιλαμβάνει μία κούκλα και ροζ τσάντες στην πλάτη.

Είναι συνηθισμένο πλέον, οι rookies του ΝΒΑ να υποβάλλονται σε διάφορα καψώνια από τους "παλιούς". Είναι κάτι σαν τελετουργικό μύησής του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Δεν μπορούν να το αποφύγουν. Αντίθετα, είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν πιστά τις εντολές των συμπαικτών τους. Ειδάλλως θα ακολουθήσουν πολύ χειρότερα (καψώνια).

Στο Λος Άντζελες αποφάσισαν να υποχρεώσουν τους νεοφερμένους των Λέικερς να κάνουν κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο. Να υποχρεώσουν τους rookies να πηγαίνουν σε όλα τα φετινά παιχνίδια έχοντας στην πλάτη μία ροζ τσάντα και κουβαλώντας μαζί και μία κούκλα. Την οποία βέβαια πρέπει να προσέχουν σα να είναι παιδί τους.

Κι αν αναρωτιέστε ποιος σκέφτηκε όλο αυτό, η απάντηση είναι: ο Μπάιρον Σκοτ! Ο προπονητής των "Λιμνανθρώπων" παραδέχθηκε πως είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το φετινό καψώνι, λέγοντας πως " είναι υποχρεωμένοι να φέρνουν μαζί την κούκλα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, να τη φροντίζουν, να είναι σίγουροι πως δεν κλαίει ή χρειάζεται κάτι και μετά να την παίρνουν μαζί στο σπίτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ