ΣΤΗΛΕΣ

Oι Κινέζοι έστειλαν τον Μίτσελ στην Beijing Guoan

Oι Κινέζοι έστειλαν τον Μίτσελ στην Beijing Guoan

Τα κινεζικά ΜΜΕ μπέρδεψαν τον Χοσέ Γκονθάλεθ με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ, με αποτέλεσμα να τον ανακοινώσουν ως τον νέο προπονητή της Beijing Guoan!

Ο Χοσέ Γκονθάλεθ είναι ο νέος τεχνικός της Beijing Guoan, με την κινεζική ομάδα να ανακοινώνει την Τετάρτη (23/11) την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Ισπανός προπονητής δεν είναι άγνωστος στους φιλάθλους της Beijing Guoan, αφού υπήρξε επί μία διετία (2014-16) βοηθός του Γκρεγκόριο Μανθάνο στην ομάδα, προτού αναλάβει τις τύχες της Γρανάδα.

Παρ' όλα αυτά, τα ΜΜΕ της χώρας υπέπεσαν σε μία γκάφα ολκής, αφού μπέρδεψαν τον 50χρονο προπονητή με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ λόγω συνωνυμίας. Όπως είναι εμφανές, οι δύο προπονητές έχουν κοινό επώνυμο, το οποίο προκάλεσε... αναταραχή. Όμως, λίγες ώρες αργότερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της Guoan να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Έτσι, το "κινεζικό όνειρο" έληξε άδοξα για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο βέβαια να μην έχει είχε καμία συμμετοχή σ' όλη αυτή την ιστορία...

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ