ΣΤΗΛΕΣ

Οι "καυτές" διακοπές του Ντέστρο στη Μύκονο

Οι "καυτές" διακοπές του Ντέστρο στη Μύκονο

Ο Ματία Ντέστρο περιμένει να μάθει την επόμενη ομάδα του χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Αυτό άλλωστε αποδεικνύει το γεγονός πως περνάει ξέγνοιαστες διακοπές στη Μύκονο με την εντυπωσιακή σύντροφό του!

Μετά την εξάμηνη παρουσία του στη Μίλαν ο Ματία Ντέστρο επέστρεψε στη Ρόμα και περιμένει να δει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, όμως αυτή τη στιγμή το ποδόσφαιρο δεν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός του.

Ο Ιούνιος είναι άλλωστε ο κατεξοχήν μήνας διακοπών για τους ποδοσφαιριστές και από αυτό τον κανόνα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ο Ιταλός επιθετικός, ο οποίος αυτή την περίοδο απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλλασα της Μυκόνου μαζί με τη Λουντοβίκα Κάραμις.

Οι "καυτές" διακοπές του Ντέστρο στη Μύκονο

Το σέξι μοντέλο είναι στο πλευρό του Ντέστρο για πάνω από δύο χρόνια και οι δυο τους έδωσαν αμέτρητες ευκαιρίες στους παπαράτσι να τους απαθανατίσουν σε άκρως προσωπικές στιγμές στις παραλίες της Μυκόνου όπου παραθερίζουν.

Οι "καυτές" διακοπές του Ντέστρο στη Μύκονο

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα είχε... αναστατώσει το "νησί των ανέμων" μία άλλη διάσημη Ιταλίδα Wag, η Φεντερίκα Νάρτζι , η οποία μάλιστα έκανε διακοπές με την παρέα της και όχι με τον σύζυγό της, Αλεσάντρο Μάτρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ