ΣΤΗΛΕΣ

Οι καλές εποχές του Ζιλμπέρτο στον Παναθηναϊκό

Οι καλές εποχές του Ζιλμπέρτο στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Facebook από την προετοιμασία του 2010 και θυμήθηκε ένα χιουμοριστικό περιστατικό με πρωταγωνιστές τους Λουίς Γκαρσία και Ντάνιελ Φερνάντες.

Η τριετία που πέρασε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό είχες πολλές καλές στιγμές ο Βραζιλιάνος θέλησε να μοιραστεί μία από αυτές με τους φίλους του στο Facebook. Ο Ζιλμπέρτο ανάρτησε στη σελίδα του ένα βίντεο από την καλοκαιρινή προετοιμασία του 2010, ενθυμούμενος ένα χιουμοριστικό περιστατικό!

Πρωταγωνιστές είναι ο Λουίς Γκαρσία και ο Ντάνιελ Φερνάντες, δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι είχαν αποκτηθεί εκείνο το καλοκαίρι από την ομάδα!

Στο βίντεο, ο Ισπανός επιθετικός δείχνει ένα κόλπο στον Πορτογάλο τερματοφύλακα, στο οποίο προσπαθεί κρατώντας ένα κουτάλι με το στόμα, να τον βρει σε συγκεκριμένο σημείο του κεφαλιού! Ο Φερνάντες παρατηρεί τον Γκαρσία, ο οποίος έχει βοήθεια από... τρίτο χέρι, και προσπαθεί να το πετύχει και αυτός, αλλά χωρίς επιτυχία!

Σε ένα σημείο, ακούγεται η φωνή του Ζιλμπέρτο, ο οποίος λέει κάτι στα πορτογάλικα, έχοντας σκάσει στα γέλια με τους συμπαίκτες του!

Δείτε το βίντεο του Ζιλμπέρτο:

Look what i found. rsrsrs Good times! Panathinaikos

Look what i found. rsrsrs Good times! Olha o que eu achei. Bons tempos!

Posted by Gilberto Silva on Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ