ΣΤΗΛΕΣ

Οι Ιταλοί έμπλεξαν το "Καραϊσκάκης" με τη "Λεωφόρο"!

Οι Ιταλοί έμπλεξαν το "Καραϊσκάκης" με τη "Λεωφόρο"!
INTIME SPORTS

Η "Corriere dello Sport" τα έκανε... σαλάτα στην αναφορά της για τα επεισόδια της Λεωφόρου καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της έπαιζε ο Ολαϊτάν και χτυπήθηκε από ποτήρι ο Γιάννης Αναστασίου.

Οι Ιταλοί θέλησαν να πληροφορήσουν το κοινό τους για τα σοβαρά επεισόδια που σημάδεψαν το μεγάλο ελληνικό ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, όμως κατάφεραν να προκαλέσουν σύγχυση.

Και αυτό γιατί κατόρθωσαν να "χωρέσουν" μέσα στο κυριακάτικο ντέρμπι τόσο τον Μάικλ Ολαϊτάν και την κατάρρευσή του στο χορτάρι του "Καραϊσκάκης" πριν από περίπου έναν χρόνο όσο και το ποτήρι που είχε δεχτεί στο κεφάλι τον περασμένο Μάρτιο στο Φάληρο ο Γιάννης Αναστασίου...

"Σταματάει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Μετά τις συγκρούσεις μεταξύ οπαδών που στιγμάτισαν διάφορα παιχνίδια, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ντέρμπι της Αθήνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, που έληξε 2-1 για τους πράσινους.

Στο τέλος του αγώνα έγιναν 11 συλλήψεις, ενώ ένας παίκτης του Ολυμπιακού, ο Νιγηριανός Μάικλ Ολαϊτάν, έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου του διαγνώστηκε μυοκαρδίτιδα που προκλήθηκε από άγχος και στρες.

Οι Ιταλοί έμπλεξαν το "Καραϊσκάκης" με τη "Λεωφόρο"!
INTIME SPORTS

Ο πρώην άσος της Λάτσιο και νυν του Ολυμπιακού, Κασάμι, χτυπήθηκε στο κεφάλι, χωρίς ευτυχώς σοβαρές συνέπειες, από μία φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε προς το μέρος του από τις εξέδρες όταν καθόταν στον πάγκο της ομάδας του.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα γεμάτο ποτήρι που πετάχτηκε από τις κερκίδες", αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο της "Corriere dello Sport" για τα επεισόδια , το οποίο έφτιαξε ένα... κολάζ από άσχημα γεγονότα από τα δύο τελευταία ματς που σημάδεψαν το "ντέρμπι αιωνίων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ