ΣΤΗΛΕΣ

Οι 100 λόγοι για να μισείς τη Σριούσμπερι!

Οι 100 λόγοι για να μισείς τη Σριούσμπερι!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρεται με τη Σριούσμπερι για το FA Cup και ένας οπαδός των "κόκκινων διαβόλων" βρήκε 100 λόγους για τους οποίους οι ομοϊδεάτες του μπορούν να αντιπαθήσουν την προσεχή αντίπαλό τους (video).

Το βράδυ της Δευτέρας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από τη Σριούσμπερι Τάουν για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, σε ένα ματς που ο Λουίς Φαν Χάαλ θέλει όσο τίποτα άλλο τη νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τις δύο σερί ταπεινωτικές ήττες από Σάντερλαντ και Μίντιλαντ.

Θεωρητικά μια ομάδα που βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα της League 1 δεν θα προκαλούσε ενδιαφέρον στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ όμως τώρα τα περιθώρια έχουν στενέψει και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς από την.. έμπνευση ενός οπαδούς της ομάδας του Μάντσεστερ.

Λίγο πριν τον αγώνα της ομάδας του ανέβασε video μέσα από επίσημο κανάλι οπαδών του συλλόγου στο Youtube όπου αναφέρει όχι έναν, όχι δύο αλλά... 100 λόγους για τους οποίους ένας φαν της Γιουνάιτεντ μπορεί να μιλήσει τη Σριούσμπερι.

Μερικοί από αυτούς είναι το σήμα (τρία λιοντάρια που βγάζουν έξω τη γλώσσα τους...) όπως επίσης και το γεγονός ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει προπονήσει στο παρελθόν τη Σριούσμπερι και ο γκολκίπερ της Σίτι, Τζο Χαρτ, έχει ξεκινήσει εκεί την καριέρα του.

Απολαύστε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ