ΣΤΗΛΕΣ

Ο τρελός πανηγυρισμός του Γκαλιάνι!

Ο τρελός πανηγυρισμός του Γκαλιάνι!

Η Μίλαν έκανε μία από τις πιο τρελές ανατροπές στη Serie A με τη Λέτσε και ο Αντριάνο Γκαλιάνι έχασε τα λογικά του... Δείτε τον απερίγραπτο πανηγυρισμό του στο τέλος του ματς!

Όταν η Λέτσε προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο του αγώνα με τη Μίλαν λίγοι ήταν εκείνοι που στοιχημάτιζαν ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας θα έβρισκαν τις δυνάμεις να γυρίσουν αυτό το ματς, σε μία μάλιστα "καταραμένη" για αυτούς έδρα όπου είχαν φύγει για τελευταία φορά με το τρίποντο το 2001.

Και όμως το φινάλε στο "Βία Ντελ Μάρε" βάφτηκε ροσονέρο με δύο ασυνήθεις υπόπτους. Ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ πέρασε αλλαγή στο ματς στο 46' αντί του Ρομπίνιο και πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε ένα τέταρτο αγώνα (49', 55', 63', το πρώτο στην καριέρα του στα ιταλικά γήπεδα) ενώ τη χαριστική βολη στους γηπεδούχους έδωσε ο κεντρικός αμυντικός Μάριο Γέπες, με καρφωτή κεφαλιά στο 83'.

Ποιος ήταν εκείνος που "τρελάθηκε" περισσότερο με το απίστευτο comeback των παικτών του Αλέγκρι; Μα φυσικά ο Αντριάνο Γκαλιάνι, με τον αντιπρόεδρο της Μίλαν να κλέβει την παράσταση στις εξέδρες.

Αρχικά με τον πανηγυρισμό του στο νικητήριο γκολ του Γέπες, αλλά κυρίως με τον πρωτόφαντο πανηγυρισμό του στο φινάλε του ματς, με την τηλεοπτική κάμερα να καταγράφει μοναδικές στιγμές... Απολαύστε τον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ