ΣΤΗΛΕΣ

Ο Τάισον βρίζει δημοσιογράφο "στον αέρα"!

Ο Τάισον βρίζει δημοσιογράφο "στον αέρα"!

Ο Μάικ Τάισον φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά την έκανε άνω-κάτω όταν έγινε σχόλιο από τον παρουσιαστή για την καταδίκη του για βιασμό το 1992. Δείτε το VIDEO.

Ποιος είδε τον Μάικ Τάισον στην τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση και δεν τον... φοβήθηκε;

Ο Αμερικανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής (βρίσκεται στο Τορόντο αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο του one-man show που πρωταγωνιστεί με τίτλο Undisputed Truth) φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του καναδικού σταθμού CP24 και συγκεκριμένα από τον Νέιθαν Ντάουνερ, με τη συζήτηση όμως να... ξεφεύγει!

Αυτό έγινε με αφορμή τη συνάντηση που είχε ο Τάισον με τον δήμαρχο του Τορόντο, Ρομπ Φορντ, με τον ρεπόρτερ να του αναφέρει πως κάποιοι από τους πολιτικούς αντιπάλους του Φορντ θα προσπαθούσαν να επωφεληθούν αυτό το ραντεβού λέγοντας πως "ο δήμαρχος δεν θα έπρεπε να είχε συναντηθεί με έναν καταδικασμένο βιαστή".

Η ερώτηση όμως αυτή έκανε... ταύρο τον Μάικ Τάισον, ο οποίος έπαιξε φουλ επίθεση κόντρα στον παρουσιαστή: "Δεν ξέρω ποιος το είπε αυτό. Είσαι ο μόνος που το αναφέρεις αυτό, ξέρεις τι εννοώ; Και δεν χρειάζεται να κάνω κάποιο σχόλιο. Επειδή είναι αρνητικό και εσύ είσαι αρνητικός μαζί μου.

Ναι συνάντησα το δήμαρχο και δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό", δήλωσε αρχικά ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, για να συνεχίσει σε πιο έντονο ύφος:

"Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι περνιέσαι για ωραίος τύπος αλλά στην πραγματικότητα είσαι ένα κομμάτι σκατά".

Ο Ντόουνερ προσπάθησε να ηρεμήσει τον Τάισον υπενθυμίζοντάς του πως "κάνουμε live τηλεόραση, δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τέτοια γλώσσα εδώ", ωστόσο δεν κατάφερε και πολλά πράγματα.

Τσαντισμένος από το αρχικό σχόλιο του παρουσιαστή, ο Τάισον συνέχισε να τον αποκαλεί "σκατ@@@@" για αρκετή ώρα, με την εκπομπή να "τελειώνει" άδοξα και τους δυο τους να γίνονται talk of the town.

"Είμαι μία χαρά. Δυστυχώς η ερώτησή μου πλήγωσε τα συναισθήματα του Μάικ Τάισον. Δεν ήταν στις προθέσεις μου. Συγγνώμη για τη γλώσσα που ακούσατε. Ξέσπασε πάνω μου αλλά δεν το παίρνω προσωπικά", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο δημοσιογράφος.

Σημειώνεται πως ο κορυφαίος επαγγελματίας πυγμάχος τη δεκαετία του '80 (στην κατηγορία βαρέων βαρών) καταδικάστηκε το 1992 σε φυλάκιση έξι ετών για το βιασμό μίας 18χρονης κοπέλας, με το γεγονός αυτό να βάζει ουσιαστικά φρένο στη μεγάλη καριέρα του.

Ο Μάικ Τάισον ξεσπαθώνει κατά δημοσιογράφου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ