ΣΤΗΛΕΣ

Ο Σισέ γυμνός -ξανά

Ο Σισέ γυμνός -ξανά

Ημερολόγιο που κυκλοφορεί στη Γαλλία και αφορά... αισθησιακές φωτογραφίες αθλητών (Dieux du stade), κάλεσε τον Τζιμπρίλ Σισέ να γίνει ο guest star στην ειδική έκδοση της επετείου των 15 χρόνων.

Το Dieux du stade (επί το ελληνικότερον, Θεοί των γηπέδων) είναι ημερολόγιο που εκδίδεται από το 2001 και περιέχει... αισθησιακές φωτογραφίες αθλητών της Stade Francais, ομάδας ράγκμπι που εδρεύει στο Παρίσι.

Τουλάχιστον, αυτή ήταν η πρωτότυπη ιδέα, διότι εσχάτως οι ιδιοκτήτες (η έμπνευση άνηκε στον πρόεδρο του συλλόγου) αποφάσισαν να προσθέσουν και αθλητές άλλων ομάδων και σπορ (ποδόσφαιρο, πάλη και judo), ενώ κυκλοφορεί και σε DVD. Στόχος είναι η συγκέντρωση χρημάτων που προσφέρονται σε φιλανθρωπίες. Το 2001 πούλησε 15.000 αντίτυπα ενώ τα τελευταία χρόνια, η ζήτηση ξεπερνά τις 25.000.

Το 2006, τον μήνα Μάρτιο είχε "κοσμήσει" ο Τζιμπρίλ Σισέ (με τη φωτογραφία που μπορείτε να δείτε). Οι υπεύθυνοι τον κάλεσαν να γίνει το... κρυφό χαρτί του ειδικού τεύχους, για την επέτειο των 15 χρόνων. Σήμερα (16/9) κυκλοφόρησε το "teaser" και το εξώφυλλο, το οποίο ανέλαβε ο Μόργκαν Πάρα (βλ. ράγκμπι).

Ο Σισέ γυμνός -ξανά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ