ΣΤΗΛΕΣ

Ο πιο ανάρμοστος πανηγυρισμός της χρονιάς!

Ο πιο ανάρμοστος πανηγυρισμός της χρονιάς!

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της ομοσπονδίας του Ιράν να αποβάλλει εσαεί από τα γήπεδα δύο παίκτες. Ο λόγος; Ένας πανηγυρισμός τους σε γκολ που θεωρήθηκε ανήθικος. Δείτε τον!

Η αναμέτρηση Damash Gilan-Persepolis για το πρωτάθλημα του Ιράν βρήκε τη νικήτρια τη δεύτερη με 3-2 το περασμένο Σάββατο, όμως ελάχιστοι είναι εκείνοι που εστιάζουν στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης λίγα 24ωρα μετά.

Αντίθετα, αμέτρητοι είναι εκείνοι που ασχολούνται ιδιαίτερα με την περίπτωση δύο παικτών της Persepolis, του Μοχάμεντ Νοσράτι και του Σέις Ρεζάι, ο οποίοι βρέθηκαν στη δίνη του κυκλώνα κυνηγημένοι από ένα ολόκληρο κράτος, μέσα σε μία ανύπτοπτη στιγμή

Τι έγινε; Μετά από ένα γκολ της ομάδας τους, ο Νοσράτι πήγε πάνω στον ενθουσιασμό του και γράπωσε με τα αριστερό του χέρι τον συμπαίκτη του Ρεζάι, με το άσχημο για αυτούς να είναι πως ο τηλεοπτικός φακός "φανέρωσε" το περιστατικό.

Τα αντανακλαστικά που έδειξε η ιρανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ήταν αστραπιαία: αποκλεισμός διά βίου από κάθε ποδοσφαιρικό γήπεδο ήταν η άμεση απόφαση, ενώ αναμένεται μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες να έρθουν και άλλες κυρώσεις για τους δύο "αμαρτωλούς" παίκτες.

Φυσικά οι δύο παίκτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε τίποτα το "πονηρό" στον πανηγυρισμό, όμως για την ομοσπονδία του Ιράν ο πανηγυρισμός αυτός ήταν ο ορισμός του "ανήθικου" και έτσι μάλλον το ποδόσφαιρο τελείωσε οριστικά για αυτούς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ