ΣΤΗΛΕΣ

Ο Λεβαντόβσκι "κάνει καμάκι" σε κοπέλες!

Ο Λεβαντόβσκι "κάνει καμάκι" σε κοπέλες!

Πόσο γνωστός είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στις ΗΠΑ; Ένας σωσίας του φόρεσε τη φανέλα της Μπάγερν και άρχισε να φλερτάρει με κοπέλες για να το ανακαλύψει (videos).

Έναν χρόνο πριν, σωσίας του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι φόρεσε τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και προσπάθησε υποδυόμενος τον Πολωνό επιθετικό να πάρει όσα περισσότερα τηλέφωνα γυναικών μπορούσε φλερτάροντάς τες.

Δείτε και τον σωσία του Κ. Ρονάλντο να κάνει φλερτ με κοπέλες!

Τα αποτελέσματα όμως ήταν άκρως απογοητευτικά καθώς ελάχιστες ήταν εκείνες που γνώριζαν καν τον ικανότατο στραίκερ.

Έναν χρόνο μετά γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές μέσω του καναλιού "Whatever" του Youtube, μόνο που αυτή τη φορά ο νεαρός που υποδύεται τον Λεβαντόβσκι έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και προσπαθεί να "κάνει καμάκι" φορώντας τη φανέλα της Μπάγερ Μονάχου!

Όλα αυτά γίνονται με την ελπίδα ότι τώρα που αγωνίζεται στους Βαυαρούς θα έχει γίνει περισσότερο γνωστός στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ελπίδα όμως που αποδεικνύεται φρούδα.

Το εντυπωσιακό είναι πως στο νέo video που κυκλοφορεί, παρακολουθούμε στην αρχή τον πραγματικό Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ο οποίος βλέπει τι είχε συμβεί πριν από έναν χρόνο και ενημερώνεται πως το πείραμα δεν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ