O Kατσουράνης στο Ρόδα τσάντα και κοπάνα - Παράξενα - SPORT 24
loading...
 

O Kατσουράνης στο "Ρόδα τσάντα και κοπάνα"

Ο Κώστας Κατσουράνης εγκαταλείπει για λίγο τους αγωνιστικούς χώρους κάνοντας ένα πέρασμα από την ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 2010» που θα βγει στις αίθουσες στις 30 Δεκεμβρίου. Υποδύεται τον εαυτό του!

O Kατσουράνης στο "Ρόδα τσάντα και κοπάνα"

Ο Κώστας Κατσουράνης στο πλευρό του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού Κώστα Βουτσά διδάσκει τα μυστικά του ποδοσφαίρου σε νεαρούς μαθητές.

 

Ο άσος του Παναθηναϊκού αποδέχθηκε την πρόταση του σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη συμμετέχοντας στη νέα έκδοση του "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 2010" που θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη στις 30 Δεκεμβρίου.

 

Τα γυρίσματα για τον ρόλο που θα υποδυθεί ο 31χρονος διεθνής μέσος διήρκεσαν μόλις 10 λεπτά. Ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες της παραγωγής εκπλήσσοντας με το ταλέντο του και στην υποκριτική.

 

Σύμφωνα με το σενάριο ο λυκειάρχης (Κώστας Βουτσάς) καλεί τον Κατσουράνη στο σχολείο προκειμένου να αποκαλύψει τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους μαθητές.

 

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα "gossip-tv" στην οποία φαίνεται ο Κατσουράνης επί τω έργω...

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περιθώριο των γυρισμάτων ο έμπειρος ποδοσφαιριστής δέχθηκε ερωτήσεις από τους ηθοποιούς για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.

 

Οι συμμετοχές της ταινίας

Στο "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα" η Νένα Χρονοπούλου, κάνει το κινηματογραφικό ντεμπούτο της υποδυόμενη τη γραμματέα του λυκειάρχη την οποία έχει ερωτευτεί τρελά ένας μαθητής. Η μεγάλη έκπληξη για το σκηνοθέτη είναι η Ματούλα η οποία υποδύεται μια καθαρίστρια.





Ο Τζώνυ Βαβούρας είναι ο ιδιοκτήτης του κυλικείου, ο Νίκος Παπαναστασίου… ο πάλαι ποτέ "Παπασούζας", που ξανακάνει την εμφάνισή του για τον αγιασμό.

 



Ο Στιβ Ντούζος, επανέρχεται κι εκείνος στη μεγάλη οθόνη, μετά από χρόνια απουσίας κάνοντας έναν κόντρα ρόλο αφού θα βρεθεί πίσω από την έδρα. Νίκος Σταγόπουλος, Ηλίας Κωνσταντίνου, Τέτα Κωνσταντά, Ελένη Φιλίνη θα είναι συνάδελφοί του.

 



Η Ορθούλα Παπαδάκου θα αναλάβει την εκγύμναση των μαθητών και η Αφροδίτη Φωτά τη φύλαξη του σχολείου.

 



Ο Μιχάλης Ασλάνης, σε μια γκεστ εμφάνιση, ετοιμάζει τα σχέδια για τις ποδιές που θα παρουσιάσει στον λυκειάρχη.

 

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλάει στους μαθητές για το τραγούδι, ο Βασίλειος Κωστέτσος για τη μόδα, ο Γιάννης Γαλάτης για τα υφαντά, ο Γιάννης Φλωρινιώτης για τα σόου, ο Κώστας Κατσουράνης για το ποδόσφαιρο και η Κρίστι Κρανά για το μόντελινγκ.

 

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Το δίλημμα του Βαλβέρδε και το 0-0

Το 0-1 του πρώτου ματς στην Ρωσία δίνει πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό, όμως οι "ερυθρόλευκοι" ετοιμάζονται για ακόμη έναν τελικό. Διαβάστε για το δίλημμα του Βαλβέρδε και τη νοοτροπία των Πειραιωτών

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | Ε' ΟΜΙΛΟΣ

Μέτρησε πολλά, δεν "μετράει" η συντριβή

Με το μυαλό στον "τελικό" απέναντι στην Γαλατάσαραϊ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Μόσχα από την ανώτερη και εξαιρετικά εύστοχη από τη γραμμή των 6μ.75 ΤΣΣΚΑ (96-64).

 

AEK | ΟΠΑΔΟΙ

"Σώστε την ΑΕΚ, τώρα"

Φίλαθλοι της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του Τάκη Κανελλόπουλου και διαμαρτύρονται με αυτόν τον τρόπο για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Για χαμένα εκατομμύρια από το 2009 και μετά μίλησε ο πρώην μέτοχος της ΠΑΕ.

EUROPA LEAGUE | ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

Πρόκριση με 4άρα η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 4-0 την Πόρτο και με συνολικό σκορ 6-1 απέκλεισε τον κάτοχο του τροπαίου, έτσι έγινε η πρώτη ομάδα που περνά στους "16" του Europa League

CHAMPIONS LEAGUE | ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

Η... Βασιλεία της, συνεχίζεται

Αφού πέταξε έξω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Βασιλεία συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας την Μπάγερν στην Ελβετία με 1-0 και κορυφαίο τον τερματοφύλακά της, Γιαν Ζόμερ

CHAMPIONS LEAGUE | ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

Η Μαρσέιγ συνεχίζει να ζει στο 90+

Η Μαρσέιγ νίκησε με 1-0 την Ίντερ στο "Βελοντρόμ", χάρη σε γκολ του Αντρέ Αγιού στο 93', στην τελευταία φάση του αγώνα

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή