ΣΤΗΛΕΣ

Ο κανιβαλισμός καλά κρατεί

Ο κανιβαλισμός καλά κρατεί

Ένα ακόμη περιστατικό με δαγκωματιά έλαβε χώρα, αυτή την φορά στην Ιρλανδία και στον αγώνα ανάμεσα σε Δουβλίνο και Μιθ, με την... επιδημία Σουάρες να κρατάει γερά (VIDEO).

To έκανε πρώτος ο Μάικ Τάισον στον αλήστου μνήμης πυγμαχικό αγώνα με τον Χόλιφιλντ. Μετέπειτα, την... σκυτάλη πήρε ο Λουίς Σουάρες που άρχισε να δαγκώνει ό,τι βρισκόταν σε ακτίνα λίγων μέτρων. Ε, δεν ήθελε και πολύ να βρεθούν και άλλοι μιμητές και να συνεχίσουν τη μόδα της εποχής.

Σε αγώνα στην Ιρλανδία ανάμεσα σε Δουβλίνο και Μιθ έγινε μια αψιμαχία ανάμεσα στον Ίογκαν Ο' Γκάρα (μπλε - Δουβλίνο) και τον Μάικι Μπερκ (πράσινα - Μιθ). Οι δυο αθλητές ξέφυγαν, έπεσαν ορισμένες ψιλές, μπήκαν διάφοροι να τους χωρίσουν, έγινε ένα μπούγιο και κάποια στιγμή η κατάσταση εκτονώθηκε.

Μια πιο προσεκτική ματιά όμως, δείχνει κάτι διαφορετικό. Ο Μπερκ άνοιξε το στόμα του και ήταν έτοιμος να κάνει μια... χαψιά τον ώμο του, ενώ στην συνέχεια του έριξε και μια γροθιά. Πάντως, ο ίδιος κατήγγειλε μετά πως αντέδρασε στην δαγκωματιά του αντιπάλου του στο χέρι του.

Κάποια στιγμή βέβαια, θα πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο. Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν αστείο ούτε την πρώτη φορά. Η φράση "ρε παιδιά, ας μην τρωγόμαστε μεταξύ μας", έχει αποκτήσει πλέον κυριολεκτική διάσταση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ