ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ιταλός που χτύπησε τατού Διαμαντίδη στο Sport24.gr

Ο Ιταλός που χτύπησε τατού Διαμαντίδη στο Sport24.gr

Ο Ντάβιντε Ντι Σάντε λατρεύει τον Δημήτρη Διαμαντίδη σε σημείο να χτυπήσει τατού στο μπράτσο του με την φιγούρα του άσου του Παναθηναϊκού. Διαβάστε τι δηλώνει στο Sport24.gr για τον αγαπημένο του παίκτη.

Ο Ντάβιντε Ντι Σάντε από την πόλη Άτρι της Ιταλίας δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Για τον Ιταλό φίλο του μπάσκετ ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι σαν... θεός!

Τρανή απόδειξη το τατουάζ που "χτύπησε" στο μπράτσο του με την μορφή του σταρ του "τριφυλλιού". "Είναι αγαπημένος μου παίκτης όλων των εποχών.

Τον περιμένω στις 27 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο προκειμένου να τον συναντήσω και να του δείξω το τατουάζ μου", τονίζει στο Sport24.gr, ο Nτάβιντε Ντι Σάντε.

Ο Ιταλός οπαδός του Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά και του Παναθηναϊκού συνάντησε τον Δημήτρη Διαμαντίδη επί ιταλικού εδάφους πριν από περίπου εφτά χρόνια.

"Ναι, τον συνάντησα το 2007 στη Ρώμη. Ήταν με την εθνική Ελλάδας, όμως δεν πρόλαβα να του μιλήσω γιατί υπήρχε πολύς κόσμος. Πιστεύω όμως πως θα τον δω σε λίγες μέρες. Είναι ο καλύτερος".

Ο Ιταλός που χτύπησε τατού Διαμαντίδη στο Sport24.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ