ΣΤΗΛΕΣ

Ο Γκομίς, το football manager και η Σουόνσι

Ο Γκομίς, το football manager και η Σουόνσι
Γκομίς

Ο Γκομίς αποκάλυψε σε συνέντευξη του πως ένα μήνα πριν τη μεταγραφή του στην Σουόνσι, έμαθε τα πάντα για τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του παίζοντας football manager.

Όσοι είστε άνω των 30 ετών μπορείτε να πλημμυρίσετε με συναισθήματα ακούγοντας μόλις δυο γράμματα. CM. Το CM στην συνέχεια έγινε FM (football manager) και αποτελεί λατρεία για αρκετούς ποδοσφαιρόφιλους ανά τον κόσμο.

Το γνωστό παιχνίδι είναι τόσο επιτυχημένο που η ίδια η Πρέμιερ Λιγκ χρησιμοποιεί πλέον για να έχει πλήρη εικόνα για πάνω από 80.000 ποδοσφαιριστές μέσω της Prozone.

Που κολλάει σε όλα αυτά ο Γκομίς; Ο Γάλλος άσος πήρε ελεύθερη μεταγραφή από την Λυών στην Σουόνσι τον Ιούνιο που μας πέρασε, όμως δεν γνώριζε πολλά για την τωρινή του ομάδα.

Όντας φαν του FM, ένα μήνα πριν πάει στην Αγγλία φόρτωσε ένα παιχνίδι με την Σουόνσι και το... έλιωσε. Όπως δήλωσε μάλιστα, έμαθε πολλά για τους συμπαίκτες του μέσω του ηλεκτρονικού!

"Πριν υπογράψω έψαχνα πληροφορίες για την ομάδα. Παίζω FM πολλά χρόνια και με βοήθησε να μάθω πληροφορίες για τον σύλλογο και τους συμπαίκτες μου. Φυσικά είδα και βίντεο, όμως η αλήθεια είναι πως μέσω του παιχνιδιού βρήκα χρήσιμες πληροφορίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ