ΣΤΗΛΕΣ

Ο Γιέπες, οι αρρυθμίες και η... καταγγελία!

Ο Γιέπες, οι αρρυθμίες και η... καταγγελία!

Ένας 74άχρονος δικηγόρος από την Κολομβία ζητά αποζημίωση από τον διαιτητή της αναμέτρησης των "καφετέρος" με τη Βραζιλία στο πρόσφατο Μουντιάλ, γιατί το ακυρωθέν γκολ του Μάριο Γιέπες, του προκάλεσε πρόβλημα υγείας.

Ο δικηγόρος Χιμένες Καγιέχας από το Κάλι της Κολομβίας καταγγέλλει στη FIFA τον Ισπανό διαιτητή της αναμέτρησης της εθνικής ομάδας της χώρας του με την αντίστοιχη της Βραζιλίας για το Μουντιάλ, Βελάσκο Καρμπάγιο, ζητώντας αποζημίωση επειδή το ακυρωθέν γκολ του Μάριο Γιέπες του δημιούργησε πρόβλημα με την καρδιά του.

"Μόλις ακυρώθηκε το γκολ του Γιέπες, είχα αρρυθμίες και κρίθηκε επιβεβλημένη η εισαγωγή μου στα επείγοντα περιστατικά. Πήγα να πεθάνω, έβλεπα να ανίψια μου να κλαίνε. Αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό, είδα τόσους Κολομβιανούς συμπατριώτες μου να κλαίνε. Καταγγέλλω τον Καρμπάγιο και έχω εμπιστοσύνη στα δικαστικά όργανα της FIFA.", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 74άχρονου Κολομβιανού δικηγόρου, που δε λέει να χωνέψει το ακυρωθέν γκολ του Γιέπες και τον αποκλεισμό της Κολομβίας.

Ο Γιέπες, οι αρρυθμίες και η... καταγγελία!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ